reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

11 dzien cyklu i u mnie taki paseczek... mam cichutka nadzieje ze w ciągu 2 dni wybarwi sie tak, ze az oczy mi wyjdą na wierzch a plemniki z poniedziałku dociagną🙄🤔🤣😂 ciekawi mnie to plamienie, mam taki brązowy śluz ciągnący się i tego tak dużo, ze wyplywa ze mnie... ciekawa jestem czy to płodne dni czy po prostu jakaś niedomoga🥴😠

Załączniki

• 20220802_093456.jpg
    20220802_093456.jpg
    508,1 KB · Wyświetleń: 106
reklama
11 dzien cyklu i u mnie taki paseczek... mam cichutka nadzieje ze w ciągu 2 dni wybarwi sie tak, ze az oczy mi wyjdą na wierzch a plemniki z poniedziałku dociagną🙄🤔🤣😂 ciekawi mnie to plamienie, mam taki brązowy śluz ciągnący się i tego tak dużo, ze wyplywa ze mnie... ciekawa jestem czy to płodne dni czy po prostu jakaś niedomoga🥴😠
Ja u siebie też mam taką nadzieję, choć testy robią już 4 dzień, w 2 dniu myślę że też widziałam cień,wczoraj nic i dziś znowu leciutko widoczna kreska.

Laski melduję, że u mnie biało. Nie spodziewałam się niczego innego bo tak jak pisałam nie wiem czy nawet była owu 😅 teraz byle okres przyszedł szybko i....na chwilę obecną zawieszam starania.

We wrześniu pyknie rok, a ja już mam trochę dość tej gonitwy za idealnymi wynikami, tego łykania morza tabletek (jeszcze chwila i mógłbym nie jeść nic innego tylko tabsy😂) tego odliczania od @ do owu i od owu do testów. Ułożyłam sobie to w głowie i nie mam żalu 😉

Będę napewno Was podczytywać, trzymam za każdą z Was ogromnie kciuki i mam nadzieję, że wszystkie stąd pouciekacie za chwilę na wątki mamusiowe 🤞😍🤞
A kiedy spodziewana @ lub ile dpo? Może jest jeszcze nadzieja na dwie kreski w tym cyklu?
Tak bardzo rozumiem Twoje emocje.. Chociaż u nas starania krócej trwają, to mam podobnie.. Trzymam kciuki i przytulam..

Laski melduję, że u mnie biało. Nie spodziewałam się niczego innego bo tak jak pisałam nie wiem czy nawet była owu 😅 teraz byle okres przyszedł szybko i....na chwilę obecną zawieszam starania.

We wrześniu pyknie rok, a ja już mam trochę dość tej gonitwy za idealnymi wynikami, tego łykania morza tabletek (jeszcze chwila i mógłbym nie jeść nic innego tylko tabsy😂) tego odliczania od @ do owu i od owu do testów. Ułożyłam sobie to w głowie i nie mam żalu 😉

Będę napewno Was podczytywać, trzymam za każdą z Was ogromnie kciuki i mam nadzieję, że wszystkie stąd pouciekacie za chwilę na wątki mamusiowe 🤞😍🤞
Wiesz poki okres nie przyjdzie ciagle jest ta nadzieja! Dawaj znać jak sytuacje.

@ForgetMeeNot a jak tam u ciebie?

Ja dostałam miesiączki tydzień przed terminem, póki co trwała ok 2.5 dnia... Testy negatywne, a ja mam nadal nadzieję, że to implantacja 🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙉🙈 taki świr że mnie... Może ta miesiączka się jeszcze rozkręci w ciągu dnia, nie wiem co myśleć xdd tak to jest jak się chce 😁 na początku nic mnie nie bolało, teraz delikatnie czuję podbrzusze... Eh, my to się mamy... 🙉

reklama
Dzisiaj 8dpo... czuję takie delikatne pobolewanie podbrzusza... korci mnie, żeby kupić test, choć powinnam go zrobić za tydzień. U mnie dużych szans nie ma, bo seks był 2-3 dni przed owulacja, ale jednak...nadzieja :)
Zrób test nic nie szkodzi... Za tydzień też możesz testować 😁

Do góry