aneta85aneta
Fanka BB :)
Pozostaje nam czekaćJak każda z nas
Ja odkąd sie staram i wsłuchuje w swoj organizm mam tyle objawow co nigdy wcześniej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozostaje nam czekaćJak każda z nas
Ja odkąd sie staram i wsłuchuje w swoj organizm mam tyle objawow co nigdy wcześniej...
Testuj z testu o czułości 10, może już coś pokażeDzisiaj 8dpo... czuję takie delikatne pobolewanie podbrzusza... korci mnie, żeby kupić test, choć powinnam go zrobić za tydzień. U mnie dużych szans nie ma, bo seks był 2-3 dni przed owulacja, ale jednak...nadzieja
Haha, wiem, że nie zaszkodzi, ale nie ukrywam, że już kilka razy poczułam smak rozczarowania przy bielusieńkim teście. A powiedzcie mi...zawsze testujecie z porannego moczu? Ja jak kupię test to nie mogę wytrzymać do następnego dnia ranoZrób test nic nie szkodzi... Za tydzień też możesz testować
Ja nie zawsze, chociaż wiem, że najlepiej testować z rana. Kupuję dwa testy bo wiem, że nie wytrzymam do rana i robię czasami w ciągu dnia... Póki co jeszcze żaden test nie wywróżył mi ciąży ale się nie poddajeHaha, wiem, że nie zaszkodzi, ale nie ukrywam, że już kilka razy poczułam smak rozczarowania przy bielusieńkim teście. A powiedzcie mi...zawsze testujecie z porannego moczu? Ja jak kupię test to nie mogę wytrzymać do następnego dnia rano
Jak ma wyjść to i z popołudniowego wyjdzieJa nie zawsze, chociaż wiem, że najlepiej testować z rana. Kupuję dwa testy bo wiem, że nie wytrzymam do rana i robię czasami w ciągu dnia... Póki co jeszcze żaden test nie wywróżył mi ciąży ale się nie poddaje
Lepiej kup 2Jak ma wyjść to i z popołudniowego wyjdzie
Daj znać jak tamTo idę kupić te testy
jak testuje w dzień miesiączki to obojętne koedy i o której , zawsze pokaże pozytywny. A jak mnie korci żeby przed miesiączka, to testuje porannym moczemHaha, wiem, że nie zaszkodzi, ale nie ukrywam, że już kilka razy poczułam smak rozczarowania przy bielusieńkim teście. A powiedzcie mi...zawsze testujecie z porannego moczu? Ja jak kupię test to nie mogę wytrzymać do następnego dnia rano