reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Haha, wiem, że nie zaszkodzi, ale nie ukrywam, że już kilka razy poczułam smak rozczarowania przy bielusieńkim teście. A powiedzcie mi...zawsze testujecie z porannego moczu? Ja jak kupię test to nie mogę wytrzymać do następnego dnia rano :D
Ja nie zawsze, chociaż wiem, że najlepiej testować z rana. Kupuję dwa testy bo wiem, że nie wytrzymam do rana i robię czasami w ciągu dnia... Póki co jeszcze żaden test nie wywróżył mi ciąży 🙈 ale się nie poddaje 💪

Haha, wiem, że nie zaszkodzi, ale nie ukrywam, że już kilka razy poczułam smak rozczarowania przy bielusieńkim teście. A powiedzcie mi...zawsze testujecie z porannego moczu? Ja jak kupię test to nie mogę wytrzymać do następnego dnia rano :D
jak testuje w dzień miesiączki to obojętne koedy i o której , zawsze pokaże pozytywny. A jak mnie korci żeby przed miesiączka, to testuje porannym moczem 😝

reklama
Do góry