reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

To majac ochote na seks mialam utrzymać wstrzemięźliwość, zeby nie mieć 1% szans na ciążę i nie chcieć zrobić testu?
Jesssuuu🙄🙄🙄 przepraszam to nie wiedziałam, reszta w trybie wakacyjnym seksu nie uprawia???
Nie będę z Tobą dalej dyskutowac bo Ty rozumiesz i czytasz to co chcesz a nie to
co jest napisane. Gdzie znowu napisałam, ze tryb wakacyjny dla mnie oznacza nie uprawianie seksu, litości? No pokaz mi gdzie 🤣🤣🤣

reklama
To majac ochote na seks mialam utrzymać wstrzemięźliwość, zeby nie mieć 1% szans na ciążę i nie chcieć zrobić testu?
Jesssuuu🙄🙄🙄 przepraszam to nie wiedziałam, reszta w trybie wakacyjnym seksu nie uprawia???
Tryb wakacyjny to dziewczyny które z różnych, głównie zdrowotnych problemów, przewaznie czasowo zabezpieczają się przed ciążą.

Uspokojmy emocje dziewczyny, poleciało teoche niefajnych słów, a to nikomu nie jeat potrzebne. Możemy się zgadzać lub nie zgadzac w podejściu do staran, ja też wiele rzeczy które widze na forum nie rozumiem (nie mowie tu stricte o dzisiejszej dyskusji), ale nie róbmy z tego kolejnej forumowej dramy.

W każdym moim wpisie napisałam, ze nie chce Cię w żaden sposób urazić ale widać, ze bardzo Cię o dotknęło bo to Ty wyjeżdzasz mi z ironia i szklana kula bądź moim pms 🤣 ale dziękuje Ci bardzo za zapytanie. Ja mam się aktualnie bardzo dobrze, i tak czekam na testowanie we wpisanym przeze mnie terminie bo staram się o dziecko 🤷‍♀️ Raz jeszcze wszystkiego dobrego i szczere powodzenia, bo chamstwa i przypierdzielania się do obych ludzi nie mam w naturze. Zadałam tylko pytanie i jednoczenie podkreśliłam, ze jeśli się mylę to przepraszam, ale tego już chyba nie przeczytałaś 👍
Przeczytałam wszystko, tylko dotknęło mnie twoje " okłamujesz samą siebie" nie wiesz tego ani ja ani ty... po prostu spokojnie czekajmy kazda na swoj termin @ i testujmy ile razy chcemy... kazda z nas jest inna, wolna i niech niepotrzebnie nie narzuca swojego podejscia czy przekonania o wlasnej wiedzy i doświadczeniu na inną... po co pisać kobiecie starajacej się o ciążę mniej lub bardziej wytrwale to, ze oklamuje samą siebie jesli uważa, że ma szansę na ciążę w danym cyklu... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Przeczytałam wszystko, tylko dotknęło mnie twoje " okłamujesz samą siebie" nie wiesz tego ani ja ani ty... po prostu spokojnie czekajmy kazda na swoj termin @ i testujmy ile razy chcemy... kazda z nas jest inna, wolna i niech niepotrzebnie nie narzuca swojego podejscia czy przekonania o wlasnej wiedzy i doświadczeniu na inną... po co pisać kobiecie starajacej się o ciążę mniej lub bardziej wytrwale to, ze oklamuje samą siebie jesli uważa, że ma szansę na ciążę w danym cyklu... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
A napisz mi jak ty rozumiesz?
Ja napisalam, ze raczej nie mamy szans na ciążę w tym cyklu, ale skoro seks był, szanse są zawsze.... wszystkie tu to wielokrotnie podkreslamy?!

Jeśli Cię to dotknęło ( mimo, ze pisałam, ze nie mam na celu urażenia Ciebie) wystarczyło to napisać, a nie atakować mnie chamskimi tekstami bo taka była Twoja odpowiedz.

Tryb wakacyjny to dziewczyny które z różnych, głównie zdrowotnych problemów, przewaznie czasowo zabezpieczają się przed ciążą.

Uspokojmy emocje dziewczyny, poleciało teoche niefajnych słów, a to nikomu nie jeat potrzebne. Możemy się zgadzać lub nie zgadzac w podejściu do staran, ja też wiele rzeczy które widze na forum nie rozumiem (nie mowie tu stricte o dzisiejszej dyskusji), ale nie róbmy z tego kolejnej forumowej dramy.
A to nie wiedziałam 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

A napisz mi jak ty rozumiesz?
Ja napisalam, ze raczej nie mamy szans na ciążę w tym cyklu, ale skoro seks był, szanse są zawsze.... wszystkie tu to wielokrotnie podkreslamy?!
Na pewno nie tak jak próbujesz mi tu z ironia wkręcać, ze nie uprawia się wtedy seksu :) i miej sobie racje jakie tylko chcesz, ale mnie do nich nie przekonuj.
Miłego wieczoru 👍

Na pewno nie tak jak próbujesz mi tu z ironia wkręcać, ze nie uprawia się wtedy seksu :) i miej sobie racje jakie tylko chcesz, ale mnie do nich nie przekonuj.
Miłego wieczoru 👍
I to powinnam napisać ci odrazu, na Twoje pytanie....
""miej sobie swoje racje jakie tylko chcesz, ale mnie do nich nie przekonuj "".... 😬🤔

I chill....... bo mąż mnie na odległość 300 km wkurzył, i pewnie pms mi się zaczyna 2 tyg
i około 3 dni przed @

reklama
Do góry