reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

To majac ochote na seks mialam utrzymać wstrzemięźliwość, zeby nie mieć 1% szans na ciążę i nie chcieć zrobić testu?
Jesssuuu🙄🙄🙄 przepraszam to nie wiedziałam, reszta w trybie wakacyjnym seksu nie uprawia???
Nie będę z Tobą dalej dyskutowac bo Ty rozumiesz i czytasz to co chcesz a nie to
co jest napisane. Gdzie znowu napisałam, ze tryb wakacyjny dla mnie oznacza nie uprawianie seksu, litości? No pokaz mi gdzie 🤣🤣🤣

reklama
To majac ochote na seks mialam utrzymać wstrzemięźliwość, zeby nie mieć 1% szans na ciążę i nie chcieć zrobić testu?
Jesssuuu🙄🙄🙄 przepraszam to nie wiedziałam, reszta w trybie wakacyjnym seksu nie uprawia???
Tryb wakacyjny to dziewczyny które z różnych, głównie zdrowotnych problemów, przewaznie czasowo zabezpieczają się przed ciążą.

Uspokojmy emocje dziewczyny, poleciało teoche niefajnych słów, a to nikomu nie jeat potrzebne. Możemy się zgadzać lub nie zgadzac w podejściu do staran, ja też wiele rzeczy które widze na forum nie rozumiem (nie mowie tu stricte o dzisiejszej dyskusji), ale nie róbmy z tego kolejnej forumowej dramy.

W każdym moim wpisie napisałam, ze nie chce Cię w żaden sposób urazić ale widać, ze bardzo Cię o dotknęło bo to Ty wyjeżdzasz mi z ironia i szklana kula bądź moim pms 🤣 ale dziękuje Ci bardzo za zapytanie. Ja mam się aktualnie bardzo dobrze, i tak czekam na testowanie we wpisanym przeze mnie terminie bo staram się o dziecko 🤷‍♀️ Raz jeszcze wszystkiego dobrego i szczere powodzenia, bo chamstwa i przypierdzielania się do obych ludzi nie mam w naturze. Zadałam tylko pytanie i jednoczenie podkreśliłam, ze jeśli się mylę to przepraszam, ale tego już chyba nie przeczytałaś 👍
Przeczytałam wszystko, tylko dotknęło mnie twoje " okłamujesz samą siebie" nie wiesz tego ani ja ani ty... po prostu spokojnie czekajmy kazda na swoj termin @ i testujmy ile razy chcemy... kazda z nas jest inna, wolna i niech niepotrzebnie nie narzuca swojego podejscia czy przekonania o wlasnej wiedzy i doświadczeniu na inną... po co pisać kobiecie starajacej się o ciążę mniej lub bardziej wytrwale to, ze oklamuje samą siebie jesli uważa, że ma szansę na ciążę w danym cyklu... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Przeczytałam wszystko, tylko dotknęło mnie twoje " okłamujesz samą siebie" nie wiesz tego ani ja ani ty... po prostu spokojnie czekajmy kazda na swoj termin @ i testujmy ile razy chcemy... kazda z nas jest inna, wolna i niech niepotrzebnie nie narzuca swojego podejscia czy przekonania o wlasnej wiedzy i doświadczeniu na inną... po co pisać kobiecie starajacej się o ciążę mniej lub bardziej wytrwale to, ze oklamuje samą siebie jesli uważa, że ma szansę na ciążę w danym cyklu... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
A napisz mi jak ty rozumiesz?
Ja napisalam, ze raczej nie mamy szans na ciążę w tym cyklu, ale skoro seks był, szanse są zawsze.... wszystkie tu to wielokrotnie podkreslamy?!

Jeśli Cię to dotknęło ( mimo, ze pisałam, ze nie mam na celu urażenia Ciebie) wystarczyło to napisać, a nie atakować mnie chamskimi tekstami bo taka była Twoja odpowiedz.

Tryb wakacyjny to dziewczyny które z różnych, głównie zdrowotnych problemów, przewaznie czasowo zabezpieczają się przed ciążą.

Uspokojmy emocje dziewczyny, poleciało teoche niefajnych słów, a to nikomu nie jeat potrzebne. Możemy się zgadzać lub nie zgadzac w podejściu do staran, ja też wiele rzeczy które widze na forum nie rozumiem (nie mowie tu stricte o dzisiejszej dyskusji), ale nie róbmy z tego kolejnej forumowej dramy.
A to nie wiedziałam 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

A napisz mi jak ty rozumiesz?
Ja napisalam, ze raczej nie mamy szans na ciążę w tym cyklu, ale skoro seks był, szanse są zawsze.... wszystkie tu to wielokrotnie podkreslamy?!
Na pewno nie tak jak próbujesz mi tu z ironia wkręcać, ze nie uprawia się wtedy seksu :) i miej sobie racje jakie tylko chcesz, ale mnie do nich nie przekonuj.
Miłego wieczoru 👍

Na pewno nie tak jak próbujesz mi tu z ironia wkręcać, ze nie uprawia się wtedy seksu :) i miej sobie racje jakie tylko chcesz, ale mnie do nich nie przekonuj.
Miłego wieczoru 👍
I to powinnam napisać ci odrazu, na Twoje pytanie....
""miej sobie swoje racje jakie tylko chcesz, ale mnie do nich nie przekonuj "".... 😬🤔

I chill....... bo mąż mnie na odległość 300 km wkurzył, i pewnie pms mi się zaczyna 2 tyg
i około 3 dni przed @

reklama
Do góry