My uzylismy go w jednym cyklu starań i od razu zaszlam w ciążę nie wiem ile w tym jego udziału, aczkolwiek od pół roku nic nie wychodziło a z żelem się udało. Na początku miałam wątpliwości,czy nie zaszkodzi no powiem szczerze zawsze bal się że te plemniki jeszcze osłabi ale ten miał być niby na wzmocnienie żywotności plemników i kto wie czy to właśnie on nam nie pomógłPoczytaj o conceive plus, jest nawet jakiś osobny wątek tu na forum. Ja używam ale nie mogę być jeszcze przykładem, że działa jak należy a niestety czasem są takie dni, że muszę czegoś użyć
reklama
Mrufka@@1
Fanka BB :)
Ja nie widzę, ale wiem że na zdjęciu ciężko wyłapać ducha cienia . Mam to samo dziś ...Widzę że się jakość zepsuła:/
Zdjęcie zbliżone, nie przerobione
królowa_kresek😉🙃
NicWidzicie coś?
Zdjęcie przerobione, bo znów stary świruje
malinowelove
U mnie było podobnie w pierwszą ciążę, nie wiem ile jego zasługi ale zaszłam akurat w cyklu, kiedy zaczęliśmy go stosować. Teraz niestety 3cs jak go używamy i ciąży nie ma ale u mnie problem z nawilżeniem, więc używamy czegoś, co po prostu nie szkodzi, a może pomóc jeżeli chodzi o środowisku dla plemników.My uzylismy go w jednym cyklu starań i od razu zaszlam w ciążę nie wiem ile w tym jego udziału, aczkolwiek od pół roku nic nie wychodziło a z żelem się udało. Na początku miałam wątpliwości,czy nie zaszkodzi no powiem szczerze zawsze bal się że te plemniki jeszcze osłabi ale ten miał być niby na wzmocnienie żywotności plemników i kto wie czy to właśnie on nam nie pomógł
malinowelove
Niestety nie widzę..Widzę że się jakość zepsuła:/
Zdjęcie zbliżone, nie przerobione
DobreMyśli
Niestety ja na zdjęciu nic nie widzęWidzicie coś?
Zdjęcie przerobione, bo znów stary świruje
reklama