królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja tez i do zobaczenia na wątku wrześniowymBardzo szanuje to podejscie i nie będę dyskutować- nalewam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez i do zobaczenia na wątku wrześniowymBardzo szanuje to podejscie i nie będę dyskutować- nalewam!
SłusznieDziewczyny jest sobota więc kieliszek z w dłoń i na zdrowie
Nie, nie. Chodziło mi o testu owulacyjne clearblue, te z linka lub takie różowe. Monitor płodności to inna bajka trochę. W tym cyklu pierwszy raz go używałamNie, chodzi o monitor płodności clearblue wraz z testami. A pik wyglada tak
Wiesz… to chyba nie o to zupełnie chodziło…To majac ochote na seks mialam utrzymać wstrzemięźliwość, zeby nie mieć 1% szans na ciążę i nie chcieć zrobić testu?
Jesssuuu przepraszam to nie wiedziałam, reszta w trybie wakacyjnym seksu nie uprawia???
Poczytaj o conceive plus, jest nawet jakiś osobny wątek tu na forum. Ja używam ale nie mogę być jeszcze przykładem, że działa jak należy a niestety czasem są takie dni, że muszę czegoś użyćPolecacie jakiś lubrykant, który da plemniką szansę na wyścig i nie uczuli?
My używamy tegoPolecacie jakiś lubrykant, który da plemniką szansę na wyścig i nie uczuli?
To cień od szybkiA ja tu widzę cień
Tez uzywamy concive plus, tego co wrzucaly dziewczyny. Jako sam zel jest spoko ale oczywiście nie pomógł w zaden sposobPolecacie jakiś lubrykant, który da plemniką szansę na wyścig i nie uczuli?