reklama
pluto_nova
Moderator
ja dopiero 6dpo, ale czuję, że mój organizm w tym miesiącu odpocznie od ciąży, po dwóch z rzędu Ale za wszystkie trzymam mocno kciukaski!Ech, cos ten sierpień na razie mało pozytywny
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Nooooo po cichutku jak debil takLiczysz na plemnika-terminatora?
Kejcik
u mnie też się sypie wszystko… na każdym polu próbuję się pocieszać, że w końcu ten trend musi się odwróciTak bardzo Cię rozumiem, ja ogólnie mam wrażenie, że co tylko może to w tym roku idzie nie tak
malinowelove
Jeszcze się dobijam jak głupia że 'zdrowy' jajnik dziś boli, jak na owu a seksu wczoraj nie byłobył we wtorek . Ehh.
malinowelove
Za Ciebie też trzymam mocno kciuki, żeby jednak był to szczęśliwy miesiąc!ja dopiero 6dpo, ale czuję, że mój organizm w tym miesiącu odpocznie od ciąży, po dwóch z rzędu Ale za wszystkie trzymam mocno kciukaski!
Nel331
A który to u Ciebie dzień cyklu ?Nooooo po cichutku jak debil tak
E
eag
Gość
Hejo! Hurrraaaa! Odstawiłam dziś duphaston i czekam na okres.. Nigdy więcej! Mój łeb bolał mnie równiutkie 10 dni jak brałam tabsy, obłęd w 3dc badania krwi, Ovitrelle już czeka w lodowce.. mam nadzieję kurła, że pyknie..
Wezu
Ale seks był w niedziele tak? A owulka przewidywana kiedy ma być?Nooooo po cichutku jak debil tak
reklama
Wezu
Jeśli masz problem z analiza kresek,to kup sobie clearblue z testami. Nie szydzę, sama mam bo nie chce mi się wnikać czy to pik czy nie pik. Kupiłam, pokrywa się z monitoringiem wykonanym u gina. Przestaniesz analizować cienie kreski i ich wybarwienia. Monitor jasno ci powie, czy jest czy nie ma.Ja chyba najbardziej zadowolona jestem z tych z Rossmann...miałam z apteki i nic.teraz mam z allegro i też nic ,a właśnie te z rosną na na początku było nic ,później delikatna i teraz myślę że już mocne 2 kreski,