Calineczka92
Fanka BB :)
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba najbardziej zadowolona jestem z tych z Rossmann...miałam z apteki i nic.teraz mam z allegro i też nic ,a właśnie te z rosną na na początku było nic ,później delikatna i teraz myślę że już mocne 2 kreski,
Także myślę że właśnie one są najbardziej wiarygodne
u mnie się najbardziej sprawdziły te z Domowego Laboratorium. Kreski się ładnie wybarwiały, problem w tym że musiałam kupić dwa opakowania bo w jednym jest tylko 7 sztuk i żeby mieć wiarygodny obraz trzeba było robić praktycznie od końca okresu do dnia po owu
Ja maiam z horien i były spoko
Dziękuję . W takim razie spróbuję za jakiś czas.Ja polecam, zaszłam w ciążę z 4 stosunkami patrząc na testy owu i słuchając ich tylko.
Aj umknelo mi o teście.Wczoraj właśnie pisałam, że wieczorem zrobiłam test i jest negatywny. Znam już powód więc będziemy teraz działali w tym kierunku .
Możesz po prostu olać te testy l, odpuścić, odstresować się i uprawiać regularnie seks.To moj pierwszy cykl z testami ,dlatego narazie je testuje co i jak ...Ale myślę że to pierwszy i ostatni cykl z testami,bo nic mi one nie mówią
U mnie w 14 dniu też blady jak śmietana tzn coś tam majaczy ale cienie sameu mnie owulak w 8dc blady jak moja dupa przed wakacjami, czyli normalnie
No tak to nie ma sensu zupelnie robienie testowTak jak napisałam, muszę się czymś kierować żeby mniej więcej spróbować sobie podać ovi w odpowiednim momencie xD normalnie się w to nie bawię bo wiem, że to u mnie nie ma sensu z wielu powodów. Bardzo chcę być w 4 ciąży, ale nie aż tak by odwołać 3 tygodniowy urlop na który czekałam prawie cały rok by móc chodzić na monitoring. Stosunek lh do fsh mam okej, nie mam też problemów z testosteronem itd. jedynie mam w obrazie jajniki policystyczne i mam nieregularne cykle bez hormonów wiec to raczej PCO
W sumie nawet nie wiem czy sama stymulacja nie wpływa na te testy
no to ja mam cień jaśniuteńki, że jakbynm miała taki na ciążowym to bym uznała za negatywU mnie w 14 dniu też blady jak śmietana tzn coś tam majaczy ale cienie same
Hahaha ja to miałam cień taki że wiesz jakby to ciążowy był to już bym gadała że widzę ogólnie śmiać mi się chce bo kupiłam te testy ciążowe paskowe takie jak owulki i wyglądają tak samo jak ciążowe tylko że napis innyno to ja mam cień jaśniuteńki, że jakbynm miała taki na ciążowym to bym uznała za negatyw
Nie wiem. Nic już nie wiem. W ogóle ten cykl jakiś za przeproszeniem powalony mam strasznie. Owulacja przesunęła mi się na 20 dc. Po prostu maszkara. Człowiek chciałby normlanie, ok 14 dc, no 16, a tu 20 dzień cyklu łaskawie się pojawiała. Teraz te testy. Do tego dziś pojawił sie rozciągliwy śluz , aż zrobiłam test owu ( wyszedł taki jak na zdjęciu) i nic nie rozumiem już z tego cyklu. Oby okres pojawił sie w weekend max, bo jak jeszcze będę miała długa lutelna to już w ogóle załamka.Ale jak to ....
Tak to czasem bywa. Ja mam niewspomagane cykle, owulacja występuje sama, a w ubiegłym miesiącu miałam owulkę w okolicach 18 dnia cyklu. Też dość późno. Nie ma czegoś takiego jak normalna owulacja w 14 dniu, każdy ma inaczej jedna z nas będzie miała 12 dnia inna 18 inna 20Nie wiem. Nic już nie wiem. W ogóle ten cykl jakiś za przeproszeniem powalony mam strasznie. Owulacja przesunęła mi się na 20 dc. Po prostu maszkara. Człowiek chciałby normlanie, ok 14 dc, no 16, a tu 20 dzień cyklu łaskawie się pojawiała. Teraz te testy. Do tego dziś pojawił sie rozciągliwy śluz , aż zrobiłam test owu ( wyszedł taki jak na zdjęciu) i nic nie rozumiem już z tego cyklu. Oby okres pojawił sie w weekend max, bo jak jeszcze będę miała długa lutelna to już w ogóle załamka.