reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Ja chyba najbardziej zadowolona jestem z tych z Rossmann...miałam z apteki i nic.teraz mam z allegro i też nic ,a właśnie te z rosną na na początku było nic ,później delikatna i teraz myślę że już mocne 2 kreski,
Także myślę że właśnie one są najbardziej wiarygodne
u mnie się najbardziej sprawdziły te z Domowego Laboratorium. Kreski się ładnie wybarwiały, problem w tym że musiałam kupić dwa opakowania bo w jednym jest tylko 7 sztuk i żeby mieć wiarygodny obraz trzeba było robić praktycznie od końca okresu do dnia po owu
Ja maiam z horien i były spoko
Ja polecam, zaszłam w ciążę z 4 stosunkami patrząc na testy owu i słuchając ich tylko.
Dziękuję ❤️. W takim razie spróbuję za jakiś czas.

To moj pierwszy cykl z testami ,dlatego narazie je testuje co i jak ...Ale myślę że to pierwszy i ostatni cykl z testami,bo nic mi one nie mówią 😂😂
Możesz po prostu olać te testy l, odpuścić, odstresować się i uprawiać regularnie seks.
Mnie tez testy owu nie zawsze wychodzą a mam owulki. Wyluzj. Nie ma co analizować co chwile intensywności kreski bo oszalejesz.

Tak jak napisałam, muszę się czymś kierować żeby mniej więcej spróbować sobie podać ovi w odpowiednim momencie xD normalnie się w to nie bawię bo wiem, że to u mnie nie ma sensu z wielu powodów. Bardzo chcę być w 4 ciąży, ale nie aż tak by odwołać 3 tygodniowy urlop na który czekałam prawie cały rok 😝 by móc chodzić na monitoring. Stosunek lh do fsh mam okej, nie mam też problemów z testosteronem itd. jedynie mam w obrazie jajniki policystyczne i mam nieregularne cykle bez hormonów ;) wiec to raczej PCO

W sumie nawet nie wiem czy sama stymulacja nie wpływa na te testy ;)
No tak to nie ma sensu zupelnie robienie testow 🙈

no to ja mam cień jaśniuteńki, że jakbynm miała taki na ciążowym to bym uznała za negatyw :D
Hahaha ja to miałam cień taki że wiesz jakby to ciążowy był to już bym gadała że widzę 🤣🤣🤣 ogólnie śmiać mi się chce bo kupiłam te testy ciążowe paskowe takie jak owulki i wyglądają tak samo jak ciążowe tylko że napis inny 🤣

Ale jak to .... 🥺
Nie wiem. Nic już nie wiem. W ogóle ten cykl jakiś za przeproszeniem powalony mam strasznie. Owulacja przesunęła mi się na 20 dc. Po prostu maszkara. Człowiek chciałby normlanie, ok 14 dc, no 16, a tu 20 dzień cyklu łaskawie się pojawiała. Teraz te testy. Do tego dziś pojawił sie rozciągliwy śluz 🥴, aż zrobiłam test owu ( wyszedł taki jak na zdjęciu) i nic nie rozumiem już z tego cyklu. Oby okres pojawił sie w weekend max, bo jak jeszcze będę miała długa lutelna to już w ogóle załamka.

Załączniki

• 12A263C5-0AA8-45A1-AFCB-245266818FFE.jpeg
    12A263C5-0AA8-45A1-AFCB-245266818FFE.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Nie wiem. Nic już nie wiem. W ogóle ten cykl jakiś za przeproszeniem powalony mam strasznie. Owulacja przesunęła mi się na 20 dc. Po prostu maszkara. Człowiek chciałby normlanie, ok 14 dc, no 16, a tu 20 dzień cyklu łaskawie się pojawiała. Teraz te testy. Do tego dziś pojawił sie rozciągliwy śluz 🥴, aż zrobiłam test owu ( wyszedł taki jak na zdjęciu) i nic nie rozumiem już z tego cyklu. Oby okres pojawił sie w weekend max, bo jak jeszcze będę miała długa lutelna to już w ogóle załamka.
Tak to czasem bywa. Ja mam niewspomagane cykle, owulacja występuje sama, a w ubiegłym miesiącu miałam owulkę w okolicach 18 dnia cyklu. Też dość późno. Nie ma czegoś takiego jak normalna owulacja w 14 dniu, każdy ma inaczej jedna z nas będzie miała 12 dnia inna 18 inna 20 ☺️

Miesiączki regularne to miesiączki od 28-35 dni. Wiec te co maja 28 dniowe mogą mieć 14 dnia a te co mają dłuższe cykle będą miały owulkę trochę później i to naturalne.

Do góry