reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Hahaha ja to miałam cień taki że wiesz jakby to ciążowy był to już bym gadała że widzę 🤣🤣🤣 ogólnie śmiać mi się chce bo kupiłam te testy ciążowe paskowe takie jak owulki i wyglądają tak samo jak ciążowe tylko że napis inny 🤣
a no wiem, też mam takie :D

reklama
Hahaha ja to miałam cień taki że wiesz jakby to ciążowy był to już bym gadała że widzę 🤣🤣🤣 ogólnie śmiać mi się chce bo kupiłam te testy ciążowe paskowe takie jak owulki i wyglądają tak samo jak ciążowe tylko że napis inny 🤣
To ja jakos nie mam wątpliwości z pikiem na testach. Pare cykli je robiłam i ok 10 dnia zaczyna się pojawiać blada kreska. Ciemnieje po trochu i ok 13-15 dnia mam pik. Pytanie czy owu jeat, bo monitoringu nie miałam... we wrześniu mysle ze bede się za to brała jak się nie uda zajść.

Tak to czasem bywa. Ja mam niewspomagane cykle, owulacja występuje sama, a w ubiegłym miesiącu miałam owulkę w okolicach 18 dnia cyklu. Też dość późno. Nie ma czegoś takiego jak normalna owulacja w 14 dniu, każdy ma inaczej jedna z nas będzie miała 12 dnia inna 18 inna 20 ☺️

Miesiączki regularne to miesiączki od 28-35 dni. Wiec te co maja 28 dniowe mogą mieć 14 dnia a te co mają dłuższe cykle będą miały owulkę trochę później i to naturalne.
Ehhh… niby to wiem, ale jakoś w tym cyklu mi szczególnie zależało i jak zwykle wyszło na odwrot, jak ostatanio ze wszytskim u mnie. Sorry, ze tak smęcę, ale ostatnio jakoś wszytsko nie tak.

Ehhh… niby to wiem, ale jakoś w tym cyklu mi szczególnie zależało i jak zwykle wyszło na odwrot, jak ostatanio ze wszytskim u mnie. Sorry, ze tak smęcę, ale ostatnio jakoś wszytsko nie tak.
Tak bardzo Cię rozumiem, ja ogólnie mam wrażenie, że co tylko może to w tym roku idzie nie tak 🙃

U mnie dzis test owu biały, ledwo widoczny....i pobolewanie podbrzusza od wczoraj... u mnie z tego cyklu nic nie będzie, ale i tak test zrobię jak do domu wrócę 😂🤣 ale tylko 1.

Jak dotykam szyjki to boli mnie podbrzusze jak tą kulke trącam... taka wrazliwa jest.

Ostatnia edycja:
Tak bardzo Cię rozumiem, ja ogólnie mam wrażenie, że co tylko może to w tym roku idzie nie tak 🙃
Dokładnie mam tak samo. Ten rok mnei tak przeczołgał, ze czuje się jakbym miała 90 lat momentami, a nie 38. Posiwiałam przesz stres j przeżycia. Na thm cyklu jakoś tak szczególnie mi zależało… ehh No nic. Oby @ przyszła na czas. Dziś 11 dpo

reklama
Do góry