reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
A jeśli chodzi o testu owulacyjne, któraś jakieś może śmiało polecić? Zastanawiam się czy spróbować iść w tym kierunku 🙈.

A jeśli chodzi o testu owulacyjne, któraś jakieś może śmiało polecić? Zastanawiam się czy spróbować iść w tym kierunku 🙈.
Ja chyba najbardziej zadowolona jestem z tych z Rossmann...miałam z apteki i nic.teraz mam z allegro i też nic ,a właśnie te z rosną na na początku było nic ,później delikatna i teraz myślę że już mocne 2 kreski,

u mnie się najbardziej sprawdziły te z Domowego Laboratorium. Kreski się ładnie wybarwiały, problem w tym że musiałam kupić dwa opakowania bo w jednym jest tylko 7 sztuk i żeby mieć wiarygodny obraz trzeba było robić praktycznie od końca okresu do dnia po owu

reklama
Do góry