reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

To jest chyba normalne że każda z nas idzie do lekarza ,obojętnie jakiego ,dostaje jakąś diagnozę, i co robi po przyjściu do domu?siada i czyta w googlach...Ja też przeczytałam i wyczytałam że podczas usuwania torbieli mogą być powiklania po których może dojść do tego że dzieci już nie będę miała, wiem że to są przypadki 1 na ilestam ,ale są, i ja mogę być ta którastam dlatego nie podjęłam decyzji o operację,wiem że jak by przyszło co do czego i by były komplikacje i bym dostała diagnoze"poszlo coś nie tak,niestety ,musieliśmy usunąć to.to. I tamto,niestety już Pani dzieci mieć nie będzie, to by mnie załamalo totalnie i bym siebie nie wyznaczyła że nie próbowałam A jakieś szanse były..

reklama
@kate01 Rozumiem Twoje emocje, niechęć do obcych dzieci i miejsce, w którym się znajdujesz. Jedyne co mnie niepokoi to fakt, ze już kolejny raz piszesz, ze czujesz się bezwartościowa. Nasze cele i role w życiu, które chcemy spełniać nie mogą nas definiować. Twoją wartością nie jest ilość urodzonych dzieci, a to jaką osobą jesteś. Z pewnością jesteś wspaniałą matką, super żoną i tym powinnaś się szczycić, a nie karać za to czego nie masz. Trzymam kciuki za Twój sukces, ciąże z jednym pracującym jajnikiem nie są wcale czymś wyjątkowym wiec wszystko przed Tobą! 🍀

Ja mam pierwszy cykl z testami owu i już mnie to wkurza i nie umiem w to.
Ten u góry robiony wczoraj koło 20:30
Ten na dole dzisiaj koło 9:30 (polskiego czasu)

Dzisiaj 5dc :D mam jeszcze okres

20220802_141565.jpg

Ale to dziwne... to juz wyglada jak pik albo prawie ze pik...

No ja mam stymulację od 3dc, ale bez przesady xD
Normanie owulacje to ja mam koło 15dc, a tu się taka akcja od*ierdala. Muszę USG w tym trzecim świecie ogarnąć, będę gadać z lekarzem przez google translator xD

Może potem będę mogła pisać, że zaszłam w ciąże w trakcie okresu? :D

Normanie owulacje to ja mam koło 15dc, a tu się taka akcja od*ierdala. Muszę USG w tym trzecim świecie ogarnąć, będę gadać z lekarzem przez google translator xD

Bedziesz ta dziewczyna z neta która będziemy dawać za przykład 🤣😅😅

Ja mam pierwszy cykl z testami owu i już mnie to wkurza i nie umiem w to.
Ten u góry robiony wczoraj koło 20:30
Ten na dole dzisiaj koło 9:30 (polskiego czasu)

Dzisiaj 5dc :D mam jeszcze okres

Zobacz załącznik 1429605
to nie jest pozytyw, gdy będzie pozytywny nie będziesz miała wątpliwości - też takie miewałam jak Ty 😉

Mi zle dobrana stymulacja wyhodowała w dwa dni pęcherzyk 12 mm wiec wszystko jest możliwe ;)

reklama
Do góry