reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

To jest chyba normalne że każda z nas idzie do lekarza ,obojętnie jakiego ,dostaje jakąś diagnozę, i co robi po przyjściu do domu?siada i czyta w googlach...Ja też przeczytałam i wyczytałam że podczas usuwania torbieli mogą być powiklania po których może dojść do tego że dzieci już nie będę miała, wiem że to są przypadki 1 na ilestam ,ale są, i ja mogę być ta którastam dlatego nie podjęłam decyzji o operację,wiem że jak by przyszło co do czego i by były komplikacje i bym dostała diagnoze"poszlo coś nie tak,niestety ,musieliśmy usunąć to.to. I tamto,niestety już Pani dzieci mieć nie będzie, to by mnie załamalo totalnie i bym siebie nie wyznaczyła że nie próbowałam A jakieś szanse były..

reklama
@kate01 Rozumiem Twoje emocje, niechęć do obcych dzieci i miejsce, w którym się znajdujesz. Jedyne co mnie niepokoi to fakt, ze już kolejny raz piszesz, ze czujesz się bezwartościowa. Nasze cele i role w życiu, które chcemy spełniać nie mogą nas definiować. Twoją wartością nie jest ilość urodzonych dzieci, a to jaką osobą jesteś. Z pewnością jesteś wspaniałą matką, super żoną i tym powinnaś się szczycić, a nie karać za to czego nie masz. Trzymam kciuki za Twój sukces, ciąże z jednym pracującym jajnikiem nie są wcale czymś wyjątkowym wiec wszystko przed Tobą! 🍀

Ja mam pierwszy cykl z testami owu i już mnie to wkurza i nie umiem w to.
Ten u góry robiony wczoraj koło 20:30
Ten na dole dzisiaj koło 9:30 (polskiego czasu)

Dzisiaj 5dc :D mam jeszcze okres

20220802_141565.jpg

Ale to dziwne... to juz wyglada jak pik albo prawie ze pik...

No ja mam stymulację od 3dc, ale bez przesady xD
Normanie owulacje to ja mam koło 15dc, a tu się taka akcja od*ierdala. Muszę USG w tym trzecim świecie ogarnąć, będę gadać z lekarzem przez google translator xD

Może potem będę mogła pisać, że zaszłam w ciąże w trakcie okresu? :D

Normanie owulacje to ja mam koło 15dc, a tu się taka akcja od*ierdala. Muszę USG w tym trzecim świecie ogarnąć, będę gadać z lekarzem przez google translator xD

Bedziesz ta dziewczyna z neta która będziemy dawać za przykład 🤣😅😅

Ja mam pierwszy cykl z testami owu i już mnie to wkurza i nie umiem w to.
Ten u góry robiony wczoraj koło 20:30
Ten na dole dzisiaj koło 9:30 (polskiego czasu)

Dzisiaj 5dc :D mam jeszcze okres

Zobacz załącznik 1429605
to nie jest pozytyw, gdy będzie pozytywny nie będziesz miała wątpliwości - też takie miewałam jak Ty 😉

Mi zle dobrana stymulacja wyhodowała w dwa dni pęcherzyk 12 mm wiec wszystko jest możliwe ;)

reklama
Do góry