reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Ja mam pierwszy cykl z testami owu i już mnie to wkurza i nie umiem w to.
Ten u góry robiony wczoraj koło 20:30
Ten na dole dzisiaj koło 9:30 (polskiego czasu)

Dzisiaj 5dc :D mam jeszcze okres

Zobacz załącznik 1429605
Ja rano robiłam test owu i był lekki cień, czułość powyżej 30.teraz robiłam o czułości powyżej 25 i nic....nawet cienia nie ma

No ja mam stymulację od 3dc, ale bez przesady xD
Normanie owulacje to ja mam koło 15dc, a tu się taka akcja od*ierdala. Muszę USG w tym trzecim świecie ogarnąć, będę gadać z lekarzem przez google translator xD

Może potem będę mogła pisać, że zaszłam w ciąże w trakcie okresu? :D
Tak, będziesz mogła 😃

Ja mam pierwszy cykl z testami owu i już mnie to wkurza i nie umiem w to.
Ten u góry robiony wczoraj koło 20:30
Ten na dole dzisiaj koło 9:30 (polskiego czasu)

Dzisiaj 5dc :D mam jeszcze okres

Zobacz załącznik 1429605
Też poszłam w te testy ovu i też nie umiem w to ...mam 11 dzień cyklu i podobne paski 🙄
Ale mocniejsze niż 3 dni temu robiłam od 8 dnia cyklu .

Chyba oleje te testy i pójdę na żywioł 🤣

Też poszłam w te testy ovu i też nie umiem w to ...mam 11 dzień cyklu i podobne paski 🙄
Ale mocniejsze niż 3 dni temu robiłam od 8 dnia cyklu .

Chyba oleje te testy i pójdę na żywioł 🤣

Ja to wrzucam w te apke premom i liczę, że ona mi pik pokaże
Jak nie to sobie na czuja muszę jakoś to ovi podać, najwyżej nie zadziała, w zeszłym miesiącu raczej sam pękł więc liczę na to, że teraz w razie co też

A ja dziś byłam na monitoringu i w sumie nic nie wiem… tydzień temu pęcherzyk 17,4mm a dziś mi doktorek powiedział, ze owulacja albo była, albo się zapadł, albo zaskoczyło 😵‍💫 aczkolwiek do tej ostatniej opcji to by się „nie przywiązywał”. Nie wiem co mam myśleć o tym. Kazał zbadać progesteron w piątek i czekać na okres a w kolejnym cyklu monitorować co 3 dzień 😶 jeszcze mi kumpela wyznała, ze u niej drugi miesiąc starań i okresu nie ma a test pozytywny wiec jutro jedzie na betę żeby potwierdzić🫠 życzę jej jak najlepiej ale będzie mi przez to jeszcze bardziej ciężko 😪
Kurcze mam podobnie ...nie umiem się cieszyć szczęściem bliskich :( też mam podobna sytuacje w rodzinie ...życzę jej jak najlepiej ,nie starali się o dziecko ,a ja teraz trzeci cykl i nadal nic ...po ludzku zazdroszczę 😰czuje się z tym mega źle :/

Kurcze mam podobnie ...nie umiem się cieszyć szczęściem bliskich :( też mam podobna sytuacje w rodzinie ...życzę jej jak najlepiej ,nie starali się o dziecko ,a ja teraz trzeci cykl i nadal nic ...po ludzku zazdroszczę 😰czuje się z tym mega źle :/
a ja mam tak, że myślę sobie że zazdroszczę komuś dziecka, ale po chwili uświadamiam sobie że w sumie to zazdroszczę tego oczekiwania, przygotowań, emocji. Bo tamte dzieci już są czyjeś, nie moje. Chciałabym żeby każdy mógł spełnić swoje marzenie, zarówno ja jak i inni ludzie. Chciałbym tylko tej sprawiedliwości i w końcu poczucia szczęścia

reklama
No ja mam stymulację od 3dc, ale bez przesady xD
Normanie owulacje to ja mam koło 15dc, a tu się taka akcja od*ierdala. Muszę USG w tym trzecim świecie ogarnąć, będę gadać z lekarzem przez google translator xD

Może potem będę mogła pisać, że zaszłam w ciąże w trakcie okresu? :D
Co to za 3 świat? :D

Do góry