reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Ja mam pierwszy cykl z testami owu i już mnie to wkurza i nie umiem w to.
Ten u góry robiony wczoraj koło 20:30
Ten na dole dzisiaj koło 9:30 (polskiego czasu)

Dzisiaj 5dc :D mam jeszcze okres

Zobacz załącznik 1429605
Ja rano robiłam test owu i był lekki cień, czułość powyżej 30.teraz robiłam o czułości powyżej 25 i nic....nawet cienia nie ma

No ja mam stymulację od 3dc, ale bez przesady xD
Normanie owulacje to ja mam koło 15dc, a tu się taka akcja od*ierdala. Muszę USG w tym trzecim świecie ogarnąć, będę gadać z lekarzem przez google translator xD

Może potem będę mogła pisać, że zaszłam w ciąże w trakcie okresu? :D
Tak, będziesz mogła 😃

Ja mam pierwszy cykl z testami owu i już mnie to wkurza i nie umiem w to.
Ten u góry robiony wczoraj koło 20:30
Ten na dole dzisiaj koło 9:30 (polskiego czasu)

Dzisiaj 5dc :D mam jeszcze okres

Zobacz załącznik 1429605
Też poszłam w te testy ovu i też nie umiem w to ...mam 11 dzień cyklu i podobne paski 🙄
Ale mocniejsze niż 3 dni temu robiłam od 8 dnia cyklu .

Chyba oleje te testy i pójdę na żywioł 🤣

Też poszłam w te testy ovu i też nie umiem w to ...mam 11 dzień cyklu i podobne paski 🙄
Ale mocniejsze niż 3 dni temu robiłam od 8 dnia cyklu .

Chyba oleje te testy i pójdę na żywioł 🤣

Ja to wrzucam w te apke premom i liczę, że ona mi pik pokaże
Jak nie to sobie na czuja muszę jakoś to ovi podać, najwyżej nie zadziała, w zeszłym miesiącu raczej sam pękł więc liczę na to, że teraz w razie co też

A ja dziś byłam na monitoringu i w sumie nic nie wiem… tydzień temu pęcherzyk 17,4mm a dziś mi doktorek powiedział, ze owulacja albo była, albo się zapadł, albo zaskoczyło 😵‍💫 aczkolwiek do tej ostatniej opcji to by się „nie przywiązywał”. Nie wiem co mam myśleć o tym. Kazał zbadać progesteron w piątek i czekać na okres a w kolejnym cyklu monitorować co 3 dzień 😶 jeszcze mi kumpela wyznała, ze u niej drugi miesiąc starań i okresu nie ma a test pozytywny wiec jutro jedzie na betę żeby potwierdzić🫠 życzę jej jak najlepiej ale będzie mi przez to jeszcze bardziej ciężko 😪
Kurcze mam podobnie ...nie umiem się cieszyć szczęściem bliskich :( też mam podobna sytuacje w rodzinie ...życzę jej jak najlepiej ,nie starali się o dziecko ,a ja teraz trzeci cykl i nadal nic ...po ludzku zazdroszczę 😰czuje się z tym mega źle :/

Kurcze mam podobnie ...nie umiem się cieszyć szczęściem bliskich :( też mam podobna sytuacje w rodzinie ...życzę jej jak najlepiej ,nie starali się o dziecko ,a ja teraz trzeci cykl i nadal nic ...po ludzku zazdroszczę 😰czuje się z tym mega źle :/
a ja mam tak, że myślę sobie że zazdroszczę komuś dziecka, ale po chwili uświadamiam sobie że w sumie to zazdroszczę tego oczekiwania, przygotowań, emocji. Bo tamte dzieci już są czyjeś, nie moje. Chciałabym żeby każdy mógł spełnić swoje marzenie, zarówno ja jak i inni ludzie. Chciałbym tylko tej sprawiedliwości i w końcu poczucia szczęścia

reklama
No ja mam stymulację od 3dc, ale bez przesady xD
Normanie owulacje to ja mam koło 15dc, a tu się taka akcja od*ierdala. Muszę USG w tym trzecim świecie ogarnąć, będę gadać z lekarzem przez google translator xD

Może potem będę mogła pisać, że zaszłam w ciąże w trakcie okresu? :D
Co to za 3 świat? :D

Do góry