reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Ja mam pierwszy cykl z testami owu i już mnie to wkurza i nie umiem w to.
Ten u góry robiony wczoraj koło 20:30
Ten na dole dzisiaj koło 9:30 (polskiego czasu)

Dzisiaj 5dc :D mam jeszcze okres

Zobacz załącznik 1429605
Polecam robić dwa razy dziennie. Poza tym ja też kiedyś takich używałam i dla mnie te testy są średnie. Przerzuciłam się na inne i może mniej eco 🙃 ale bardzo fajnie wskazywały. Zero wątpliwości.

U mnie znów białe upławy 🙂🔫
I nie wiem co myśleć 🤣
Poprzedni cykl biale uplawy, po kilku dniach swiad = infekcja
W styczniu biale uplawy =ciąża
🤣🤣🤣🤣

Polecam robić dwa razy dziennie. Poza tym ja też kiedyś takich używałam i dla mnie te testy są średnie. Przerzuciłam się na inne i może mniej eco 🙃 ale bardzo fajnie wskazywały. Zero wątpliwości.

Ja je będę robić dwa razy dziennie rano i wieczorem xD wczoraj to bardziej dla zabawy zrobiłam no bo bez jaj to był 4dc :D

Normalnie chodzę na monitoring, ale jeżdżenie na urlopie po tureckich lekarzach to dla mnie średnia przyjemność. Pik ma tylko pomoc kiedy mam sobie mniej więcej wstrzyknąć ovitrelle. No i generalnie ja swoje owulacje niby mam, ale 3 razy w roku stąd mam stymulację 🤷‍♀️ Ja raczej jestem anty testy owulacyjne bo mnie średnio wychodzą z powodu PCO więc tylko jednorazowo taka akcja. Kupiłam te bo nie zdążyłabym nic zamówić online no i ja weganka eko świr to raczej nie dałabym rady psychicznie tyle plastiku bezsensownie produkować xD Szczególnie, że i tak uprawiam seks często bo lubię 😈

ale… zasieję Ci w głowie ziarno… @MadHatter też ma dobrą historię 😂

Tak, ale to chyba była inna stymulacja. Ja w zeszłym miesiącu na tej samej wyhodowałam jeden nędzny pęcherzyk na lewym jajniku. Nie chciałam kombinować w tym miesiącu ze zwiększaniem leków czy długości brania bo nie mam dostępu do lekarza, więc nie spodziewałam się tu niczego super xD

reklama
Do góry