reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

I sorry za zamieszanie laski, ale zawsze powtarzałam sobie, ze jak zobaczę cień różowej kreski na pinku to będę pewna, ze to to. Otóż nie, obiecuje wszem i wobec, ze wstawię tu teraz już tylko porządną kreske potwierdzona beta 👍 trzymam dalej za was kciuki a ja muszę kilka dni odpocząć bo dostałam dzisiaj ta beta jak z liścia 😩
Tulę 🥺

reklama
Hej dziewczyny 🙂
Pomóżcie i podzielcie się doświadczeniem, bo pewnie spora część z was ma już dzieci, a ja nie..
Beta badana 15 dpo, wynik 189
Kolejna po 4 dniach (96h), wynik 1094, przyrost rzędu 140%
Kolejna po 48h os ostatniej, wynik 2769, przyeost rzędu 150%.
Czy to normalne ze jest taki duży przyrost procentowy?
Wczoraj wyłam u lekarza, ładny pęcherzyku w USG, adekwatny do wielu ciazy, ale lekarka mnie na straszyła mówiąc, że te przyrosty są za duże, że powinny być niższego rzędu...
Od wczoraj jestem w nerwach.
Jakie są wasze doświadczenia z procentowymi przyrostami na początku ciąży? Macie zdrowe dzidzie z takich przyrostów?
Szykować się na coś negatywnego

Hej dziewczyny 🙂
Pomóżcie i podzielcie się doświadczeniem, bo pewnie spora część z was ma już dzieci, a ja nie..
Beta badana 15 dpo, wynik 189
Kolejna po 4 dniach (96h), wynik 1094, przyrost rzędu 140%
Kolejna po 48h os ostatniej, wynik 2769, przyeost rzędu 150%.
Czy to normalne ze jest taki duży przyrost procentowy?
Wczoraj wyłam u lekarza, ładny pęcherzyku w USG, adekwatny do wielu ciazy, ale lekarka mnie na straszyła mówiąc, że te przyrosty są za duże, że powinny być niższego rzędu...
Od wczoraj jestem w nerwach.
Jakie są wasze doświadczenia z procentowymi przyrostami na początku ciąży? Macie zdrowe dzidzie z takich przyrostów?
Szykować się na coś negatywnego
Nie istnieje za duży przyrost. Jest w normie. Ciesz się, że jest duży bo niedługo itak zwolni i będziesz panikowała, że za niski. 😉

Nie istnieje za duży przyrost. Jest w normie. Ciesz się, że jest duży bo niedługo itak zwolni i będziesz panikowała, że za niski. 😉
Jejku, dobrze rozumiem słyszeć... Ale wiecie jak to jest gdy się słyszy " Za duży " Od lekarza-autorytetu...usze spróbować się wewnętrznie uspokoić... Pomóżcie 🙂

reklama
Do góry