reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

I sorry za zamieszanie laski, ale zawsze powtarzałam sobie, ze jak zobaczę cień różowej kreski na pinku to będę pewna, ze to to. Otóż nie, obiecuje wszem i wobec, ze wstawię tu teraz już tylko porządną kreske potwierdzona beta 👍 trzymam dalej za was kciuki a ja muszę kilka dni odpocząć bo dostałam dzisiaj ta beta jak z liścia 😩
ja po tym pierwszym cieniu fałszywym już nie wierze cieniom, a jeszcze kilka razy się zdarzyły. Traktuję jako negatyw i tyle

reklama
I sorry za zamieszanie laski, ale zawsze powtarzałam sobie, ze jak zobaczę cień różowej kreski na pinku to będę pewna, ze to to. Otóż nie, obiecuje wszem i wobec, ze wstawię tu teraz już tylko porządną kreske potwierdzona beta 👍 trzymam dalej za was kciuki a ja muszę kilka dni odpocząć bo dostałam dzisiaj ta beta jak z liścia 😩
nie, no cienie i tak wrzucaj, a potem będziemy wysyłać Cię na betę 😝

ja po tym pierwszym cieniu fałszywym już nie wierze cieniom, a jeszcze kilka razy się zdarzyły. Traktuję jako negatyw i tyle
Cień cieniem ale ten różowy kolor to jakiś dramat, i to zaraz po zrobieniu ? Rozumiem jeszcze jakby leżał ale kurde tak od razu, porażka. Albo kreska albo ciąży nie ma. Wole się w końcu miło zaskoczyć niż tak rozczarować jak dziś :(

Cień cieniem ale ten różowy kolor to jakiś dramat, i to zaraz po zrobieniu ? Rozumiem jeszcze jakby leżał ale kurde tak od razu, porażka. Albo kreska albo ciąży nie ma. Wole się w końcu miło zaskoczyć niż tak rozczarować jak dziś :(
ta kreska była widoczna gołym okiem, bez wątpienia. Więc nic sobie nie wkręcałaś, test Cię oszukał...
Ja to teraz mam testy wielu różnych firm, jak na jednym coś wyjdzie to powtórzę drugim. I potem powtórzę rano i dopiero jak rano coś będzie to idę na betę

Taaa ale tego to nawet pod uwagę nie brałam, bo tam to mogę sikać nawet w czasie okresu a i tak kreska będzie. Kupiłam te pinki dlatego, ze ki się ten okres zatrzymał po tym jednym dniu 🤷‍♀️ Ale jutro mam ginekolog wiec mam nadzieje, ze czegoś się dowiem
Strasznie mi przykro 😟 nie wyobrażam sobie co musisz czuć 😟 biel na teście jest jak policzek, a co dopiero taka nadzieja 😟 ściskam!

Strasznie mi przykro 😟 nie wyobrażam sobie co musisz czuć 😟 biel na teście jest jak policzek, a co dopiero taka nadzieja 😟 ściskam!
Niestety, tez mam za sobą taką traume. Byłam pewna, bo kreska różowa a beta mniej niż 0,1 była jak liść w twarz, do konca dnia wchodziłam i sprawdzałam, czy oczy mnie nie mylą i na prawdę jest 0,1 ale niestety. Bardzo mi przykroooo 😥

reklama
Dziewczyny! Było minęło! Nie roztrząsajmy już, bo każdy kolejny komentarz współczucia to przypomnienie o sytuacji, bo jak któraś dibrze napisała, negatywny test to strzał z liścia, a co dopiero taka sytuacja..

Ale to doskonały przykład, ze testy to tylko kropla w morzu na potwierdzenie ciazy. Któraś tutaj, lub na drugim wątku napisała, ze warto testować różnymi testami jeśli coś na pierwszym widzimy.

Wrzesień każda ma zakończyć dobrze!!!!!!!!!! Nie , niedobrze. Ma być zakończony jebitnie!!! Z przytupem!!! Sierpnia już nie ma i uciekać stad. A Martadela dalej trzyma kciuki za WSZYSTKIE!!!!!

@Kylyyy1408 głowa w górę, cycki na przód i tylko już do przodu, wszystko przed tobą! ❤️

Ostatnia edycja:
Do góry