reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

A jak u was było z tą betą?
Idź na wątek mamowy a nie u nas, bo po pierwsze sierpień już się skończył i wątek jest zamknięty a po drugie większość z nas nigdy nie była w ciąży i nie miała rosnącej bety, a nawet jak już były to często miały nieprawidłowe przyrosty. tam ci dziewczyny lepiej pomogą z doswiadczenia :)

reklama
@olka11135 patrz!! W lipcu nieudany transfer. Ponad rok starań. Niedrożne jajowody. Dziś z dupy zrobiony test. Za miesiac mialam zaczynac 2 stymulacje do in vitro potem mrozic zarodki i w listopadzie termin laparoskopii by usunac endometrioze. 2 dni temu mialam wizyte u speca od endo. Skomentowal piekne endometrium. Mialam nie testowac ale mam duzo testow stwierdzilam a co mi tam. Wyszly kreski. A teraz przyszla beta 😱 9 dni po owulacji !!! My na wyjezdzie odpoczynkowym w bratysławie. Dobrze ze wzielam w razie co heparyne i progesteron. Ciaza naturalna byla okreslana jako cud. Boze oby w macicy!!!!

Załączniki

• Screenshot_20220903-143342_Word.jpg
    Screenshot_20220903-143342_Word.jpg
    128,3 KB · Wyświetleń: 173
  • Screenshot_20220903-100147_Messenger.jpg
    Screenshot_20220903-100147_Messenger.jpg
    263,6 KB · Wyświetleń: 168
  • 20220903_194946.jpg
    20220903_194946.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 125
Ostatnio edytowane przez moderatora:
@olka11135 patrz!! W lipcu nieudany transfer. Ponad rok starań. Niedrożne jajowody. Dziś z dupy zrobiony test. Za miesiac mialam zaczynac 2 stymulacje do in vitro potem mrozic zarodki i w listopadzie termin laparoskopii by usunac endometrioze. 2 dni temu mialam wizyte u speca od endo. Skomentowal piekne endometrium. Mialam nie testowac ale mam duzo testow stwierdzilam a co mi tam. Wyszly kreski. A teraz przyszla beta 😱 9 dni po owulacji !!! My na wyjezdzie odpoczynkowym w bratysławie. Dobrze ze wzielam w razie co heparyne i progesteron. Ciaza naturalna byla okreslana jako cud. Boze oby w macicy!!!!

Wow! Gratulacje! Trzymam kciuki, żeby było okej :)

Beta powtórzona oto wynik i przyrost 🙈🙉🙉🙉 szok! Dalej nie wierze ! No i po brokułowej zaliczyłam bełta...szybko jakoś. Z synkiem wymioty sporadyczne od 7/8 tc. Mdłości miałam okropne ale też wtedy gdzieś się zaczęły a tu mnie tak zmuliło już dziś.

Załączniki

• Screenshot_20220905-142236_Word.jpg
    Screenshot_20220905-142236_Word.jpg
    111 KB · Wyświetleń: 111
  • Screenshot_20220905-142322_Chrome.jpg
    Screenshot_20220905-142322_Chrome.jpg
    224,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry