reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Mnie okłamał kilkukrotnie. I nie tylko mnie. Jedynym wiarygodnym testem jest beta HCG. Testy to tylko kawałek plastiku którego wyprodukowanie kosztuje kilkadziesiąt groszy.
Zdaje sobie z tego sprawę, ze to tylko test. Jednak do teraz nie słyszałam, zeby kogoś okłamał, kasetowy tak ale strumieniowy pierwsze słyszę. Eh czyli nie tylko ja mam pecha, przykro mi. Dreptam w smutku na betę

reklama
Zdaje sobie z tego sprawę, ze to tylko test. Jednak do teraz nie słyszałam, zeby kogoś okłamał, kasetowy tak ale strumieniowy pierwsze słyszę. Eh czyli nie tylko ja mam pecha, przykro mi. Dreptam w smutku na betę
Biedna!! Co z tymi testami... :(
Mnie test oszukal kiedys, cien widoczny golym okiem, a beta mniejsza niz 0.2.
Mam.nadzieje, ze u Ciebie bedzie inaczej!! Trzymam kciuki!!

Poczekaj na wynik bety. Przy małych wartościach tak się zdarza - pokazał mi cień przy becie poniżej 10, potem biel. Poszłam załamana na betę, a tam 43.

reklama
I sorry za zamieszanie laski, ale zawsze powtarzałam sobie, ze jak zobaczę cień różowej kreski na pinku to będę pewna, ze to to. Otóż nie, obiecuje wszem i wobec, ze wstawię tu teraz już tylko porządną kreske potwierdzona beta 👍 trzymam dalej za was kciuki a ja muszę kilka dni odpocząć bo dostałam dzisiaj ta beta jak z liścia 😩

Do góry