reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Ja w tym cyklu olałam, nie myślałam o owulacji zbytnio, bo nie udało mi się odbyć wizyty w piątek, więc stwierdziłam, że raczej jednak ten miesiąc będzie bez owulacji 🙈. Stosunki co 2-3dni, a nie dzienne jak w zeszłym miesiącu 😂🙈, więc jak to pomaga to powinnam mieć 2 kreski 13😂😂😂.
Życzę abyś je miała

reklama
Matko dzisiejsze bole menstruacyjne przejdą do historii.... tak bolesnego 1szego dnia nigdy nie miałam... a tu skape plamienie ale żywa krew. Także bądź mady bolesny ale skąpy okres😅
A zauważyłaś jakaś zależności ? Bo ja zauważyłam, ze jak przed okresem mi dokuczają bole, i okres mam obfity dosyć to mało bolesny. A jak mam mniej obfity to boli jak szlag

A zauważyłaś jakaś zależności ? Bo ja zauważyłam, ze jak przed okresem mi dokuczają bole, i okres mam obfity dosyć to mało bolesny. A jak mam mniej obfity to boli jak szlag
Nie zwróciłam uwagi bo ja rzadko mam jakieś bole kłucia jajników. Ze 3 cykle do tyłu to miałam tak obfity Ze 1 dnia podpaska nusialabyc zmieniana co 2-3h a dzis bym mogła jal na razie 8h chodzić 🤣🤣🤣 a z bólami w 1dniu tez rzadko. Co cykl to inaczej i to jest 100procentowa prawda jeśli chodzi o mnie☺

Ja znowu jak mam mocno obfity okres to bóle są okropne, ten cykl mam bez żadnego bólu, ale też nie jest obfity... 🤷 Nie wiem czy to może być zależność?? W sumie... Pewnie moze.. u mnie w drugą stronę 😊

Ja zawsze miałam pierwsze 2 dni mega bolesne,ok 3 dni dość leciało jak z kranu...ostatni cykl, zero bólu, mało obfity za to ciagnol się aż 7 dni ,gdzie zabrze był 5 dni
To podobnie do mnie, ja się zawsze zwijam z bólu pierwszego dnia... Aż mi się słabo robi, a teraz nic nie poczułam w 1 dzień... 👏💪 Z czego się bardzo ciesze 😊 może to jakiś progres 😁

reklama
To podobnie do mnie, ja się zawsze zwijam z bólu pierwszego dnia... Aż mi się słabo robi, a teraz nic nie poczułam w 1 dzień... 👏💪 Z czego się bardzo ciesze 😊 może to jakiś progres 😁
Ja sobie nawet w tym cyklu wkrecilam że to może owulka była później i to nie okres A implantacja zarodka 😔ale testy mówily coś innego 😔

Do góry