reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Ja w tym cyklu olałam, nie myślałam o owulacji zbytnio, bo nie udało mi się odbyć wizyty w piątek, więc stwierdziłam, że raczej jednak ten miesiąc będzie bez owulacji 🙈. Stosunki co 2-3dni, a nie dzienne jak w zeszłym miesiącu 😂🙈, więc jak to pomaga to powinnam mieć 2 kreski 13😂😂😂.
Życzę abyś je miała

reklama
Matko dzisiejsze bole menstruacyjne przejdą do historii.... tak bolesnego 1szego dnia nigdy nie miałam... a tu skape plamienie ale żywa krew. Także bądź mady bolesny ale skąpy okres😅
A zauważyłaś jakaś zależności ? Bo ja zauważyłam, ze jak przed okresem mi dokuczają bole, i okres mam obfity dosyć to mało bolesny. A jak mam mniej obfity to boli jak szlag

A zauważyłaś jakaś zależności ? Bo ja zauważyłam, ze jak przed okresem mi dokuczają bole, i okres mam obfity dosyć to mało bolesny. A jak mam mniej obfity to boli jak szlag
Nie zwróciłam uwagi bo ja rzadko mam jakieś bole kłucia jajników. Ze 3 cykle do tyłu to miałam tak obfity Ze 1 dnia podpaska nusialabyc zmieniana co 2-3h a dzis bym mogła jal na razie 8h chodzić 🤣🤣🤣 a z bólami w 1dniu tez rzadko. Co cykl to inaczej i to jest 100procentowa prawda jeśli chodzi o mnie☺

Ja znowu jak mam mocno obfity okres to bóle są okropne, ten cykl mam bez żadnego bólu, ale też nie jest obfity... 🤷 Nie wiem czy to może być zależność?? W sumie... Pewnie moze.. u mnie w drugą stronę 😊

Ja zawsze miałam pierwsze 2 dni mega bolesne,ok 3 dni dość leciało jak z kranu...ostatni cykl, zero bólu, mało obfity za to ciagnol się aż 7 dni ,gdzie zabrze był 5 dni
To podobnie do mnie, ja się zawsze zwijam z bólu pierwszego dnia... Aż mi się słabo robi, a teraz nic nie poczułam w 1 dzień... 👏💪 Z czego się bardzo ciesze 😊 może to jakiś progres 😁

reklama
To podobnie do mnie, ja się zawsze zwijam z bólu pierwszego dnia... Aż mi się słabo robi, a teraz nic nie poczułam w 1 dzień... 👏💪 Z czego się bardzo ciesze 😊 może to jakiś progres 😁
Ja sobie nawet w tym cyklu wkrecilam że to może owulka była później i to nie okres A implantacja zarodka 😔ale testy mówily coś innego 😔

Do góry