reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Nie, niedługo :)
Jestem mocno niecierpliwa po prostu :D

W kwietniu wyjęłam ostatni krążek antykoncepcyjny i zaszłam w ciąże od razu, którą straciłam w czerwcu, Więc teraz jest drugi cykl starań

Ja biore pregne start, wit d, wit a+e, oraz żelazo bo mam dosc niskie
Tez miałam podobnie z ciąża... To też mój drugi cykl starań, ten cykl jest dopilnowany tzn. pilnuję owulacji i współżycia co drugi dzień albo czasami dwa pod rząd. Jeśli chodzi o suplementacje to podobnie.

Tez miałam podobnie z ciąża... To też mój drugi cykl starań, ten cykl jest dopilnowany tzn. pilnuję owulacji i współżycia co drugi dzień albo czasami dwa pod rząd. Jeśli chodzi o suplementacje to podobnie.
Jedziemy na jednym wozku :)

Ja tez staram się pilnować, ale nie chce tez wszystkiego podporządkować pod ewentualną ciąże, Już tak zrobilam w maju, nie zaplanowałam urlopu bo bylam w ciązy, wiec nie wiadomo jak sie bede czuła to zagranicznych wakacji nie chcialam.
Na wino z koleżanką nie, bo moge byc w ciąży :p i tym podobne schizy. Fakt bardzo mi zalezy na tym cyklu, wiec mam nadzieje ze się uda :) ale juz sie tak nie spinam

reklama
Do góry