pluto_nova
Moderator
nic nie psujesz, pamiętaj, że pierwszy dzień okresu to pierwszy dzień ciąży wiec wiesz…Przepraszam że psuje tabele...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nic nie psujesz, pamiętaj, że pierwszy dzień okresu to pierwszy dzień ciąży wiec wiesz…Przepraszam że psuje tabele...
Tez miałam podobnie z ciąża... To też mój drugi cykl starań, ten cykl jest dopilnowany tzn. pilnuję owulacji i współżycia co drugi dzień albo czasami dwa pod rząd. Jeśli chodzi o suplementacje to podobnie.Nie, niedługo
Jestem mocno niecierpliwa po prostu
W kwietniu wyjęłam ostatni krążek antykoncepcyjny i zaszłam w ciąże od razu, którą straciłam w czerwcu, Więc teraz jest drugi cykl starań
Ja biore pregne start, wit d, wit a+e, oraz żelazo bo mam dosc niskie
Jedziemy na jednym wozkuTez miałam podobnie z ciąża... To też mój drugi cykl starań, ten cykl jest dopilnowany tzn. pilnuję owulacji i współżycia co drugi dzień albo czasami dwa pod rząd. Jeśli chodzi o suplementacje to podobnie.
DoświadczonaAle Wam zazdroszczę tych pierwszych cykli starań ja to już stara wyga
my działamy co 2dniA co lepsze,sex codziennie przy staraniach czy co 2 dni ?oczywiście jeśli m.nie ma badań i nie wiadomo czy z plemnikami wszystko oki
Haha tak mnie dziś brzuch nawala że masakra a tu mnóstwo raportów bo 1 dzień miesiącanic nie psujesz, pamiętaj, że pierwszy dzień okresu to pierwszy dzień ciąży wiec wiesz…
O jezu, najgorsza praca z okresem, ktory czolgaHaha tak mnie dziś brzuch nawala że masakra a tu mnóstwo raportów bo 1 dzień miesiąca
Halo halo mogę wziąć nieprzygotowanie
Ale będę czysta na urlop juz ciul pomęczę się może te 3 dni jak ostatnimi czaasyO jezu, najgorsza praca z okresem, ktory czolga