reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Jak chodzi o ból podczas miesiączki polecam odstawić całkiem kawę, cukier - mi to naprawdę pomogło! A bóle miałam takie, że chodziłam po ścianach.
Ehh.to u mnie aż tak nie...obchodziło się bez przeciwbólowych...Ale okropne uczucie jakby ktoś ze środka wyrywal wszystko co tam jest.. teraz był całkiem inny,zero bólu, mało obfity,bez skrzepow ale dłuższy niż zwykle.. niby gin stwierdził że to przez tą torbiel która wykryl

Ja sobie nawet w tym cyklu wkrecilam że to może owulka była później i to nie okres A implantacja zarodka 😔ale testy mówily coś innego 😔
Też mi to przez myśl przeszło... Byłoby cudownie, zwłaszcza, że wczoraj miałam urodziny i taki piękny prezent by był 🥳🥳 ale testy sprowadziły mnie na ziemię 😁🧐

A mi się chyba zaczyna coś dziać bo zaczynam odczuwać lekkie klucie w podbrzuszu.moze one wskazują że zaczynają się dni płodne 🤔

reklama
Do góry