Madame JS
Fanka BB :)
Pani od polaka mówi, że możesz :-)Haha tak mnie dziś brzuch nawala że masakra a tu mnóstwo raportów bo 1 dzień miesiąca
Halo halo mogę wziąć nieprzygotowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pani od polaka mówi, że możesz :-)Haha tak mnie dziś brzuch nawala że masakra a tu mnóstwo raportów bo 1 dzień miesiąca
Halo halo mogę wziąć nieprzygotowanie
Jezu, to prawda... I jeszcze trzeba być na tip-top, no bo przecież to nie choroba! Czasem nie mam w ogóle ochoty stać przy tablicy i coś tam się namachać, tylko posiedzieć sobie przy biurku... ;-) Pierwszego dnia nałykam się paracetamolu zazwyczaj i potem jestem postawiona do jako takiego pionu, choć z lekka zamroczona ;-) A bywają takie miesiące, że może mnie boleć na maksa, a mam jakiegoś dziwnego powera i wtedy jeszcze więcej zrobię w domu i w pracy niż zazwyczaj ;-)O jezu, najgorsza praca z okresem, ktory czolga
To puść im wtedy jakiś film i z głowyJezu, to prawda... I jeszcze trzeba być na tip-top, no bo przecież to nie choroba! Czasem nie mam w ogóle ochoty stać przy tablicy i coś tam się namachać, tylko posiedzieć sobie przy biurku... ;-) Pierwszego dnia nałykam się paracetamolu zazwyczaj i potem jestem postawiona do jako takiego pionu, choć z lekka zamroczona ;-) A bywają takie miesiące, że może mnie boleć na maksa, a mam jakiegoś dziwnego powera i wtedy jeszcze więcej zrobię w domu i w pracy niż zazwyczaj ;-)
10 filmów w roku to trochę sporoTo puść im wtedy jakiś film i z głowy
To powiedz im ze jest dzień relaksu i mogą oglądać tik toka będziesz ulubiona nauczycielka !10 filmów w roku to trochę sporo
A poza tym cały wszechświat jest przeciwko mnie - mam salę od strony wschodniej i szalenie słabe rolety. Gdy jest słońce, zupełnie tego filmu z projektora nie widać! Jeśli jest ich jakaś garstka to oglądamy na kompie, ale jeśli nie, muszę wymyślać coś innego.
Poza tym wiesz, ta dzisiejsza młodzież... film ich już nie satysfakcjonuje To jest pokolenie Tik-Toka, pop-upów i innych stymulantów, posiedzieć 30 min. przed filmem to jest maks ich możliwości...
Co 2 dzień...A co lepsze,sex codziennie przy staraniach czy co 2 dni ?oczywiście jeśli m.nie ma badań i nie wiadomo czy z plemnikami wszystko oki
Miałam kiedyś taki pomysł na zilustrowanie wiersza w postaci filmiku na Tik Toka lub Instastory... muszę do tego wrócić ;-) Już kiedyś robili zdjęcia do Baczyńskiego na Insta.To powiedz im ze jest dzień relaksu i mogą oglądać tik toka będziesz ulubiona nauczycielka !
Oj tak to fakt że . Teraz się śmieje, że trzeba śpiewać, tańczyć i ledwo to pomaga10 filmów w roku to trochę sporo
A poza tym cały wszechświat jest przeciwko mnie - mam salę od strony wschodniej i szalenie słabe rolety. Gdy jest słońce, zupełnie tego filmu z projektora nie widać! Jeśli jest ich jakaś garstka to oglądamy na kompie, ale jeśli nie, muszę wymyślać coś innego.
Poza tym wiesz, ta dzisiejsza młodzież... film ich już nie satysfakcjonuje To jest pokolenie Tik-Toka, pop-upów i innych stymulantów, posiedzieć 30 min. przed filmem to jest maks ich możliwości...