reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
O jezu, najgorsza praca z okresem, ktory czolga :(
Jezu, to prawda... I jeszcze trzeba być na tip-top, no bo przecież to nie choroba! Czasem nie mam w ogóle ochoty stać przy tablicy i coś tam się namachać, tylko posiedzieć sobie przy biurku... ;-) Pierwszego dnia nałykam się paracetamolu zazwyczaj i potem jestem postawiona do jako takiego pionu, choć z lekka zamroczona ;-) A bywają takie miesiące, że może mnie boleć na maksa, a mam jakiegoś dziwnego powera i wtedy jeszcze więcej zrobię w domu i w pracy niż zazwyczaj ;-)

Jezu, to prawda... I jeszcze trzeba być na tip-top, no bo przecież to nie choroba! Czasem nie mam w ogóle ochoty stać przy tablicy i coś tam się namachać, tylko posiedzieć sobie przy biurku... ;-) Pierwszego dnia nałykam się paracetamolu zazwyczaj i potem jestem postawiona do jako takiego pionu, choć z lekka zamroczona ;-) A bywają takie miesiące, że może mnie boleć na maksa, a mam jakiegoś dziwnego powera i wtedy jeszcze więcej zrobię w domu i w pracy niż zazwyczaj ;-)
To puść im wtedy jakiś film i z głowy 😃

To puść im wtedy jakiś film i z głowy 😃
10 filmów w roku to trochę sporo :-D
A poza tym cały wszechświat jest przeciwko mnie - mam salę od strony wschodniej i szalenie słabe rolety. Gdy jest słońce, zupełnie tego filmu z projektora nie widać! Jeśli jest ich jakaś garstka to oglądamy na kompie, ale jeśli nie, muszę wymyślać coś innego.
Poza tym wiesz, ta dzisiejsza młodzież... film ich już nie satysfakcjonuje :-D To jest pokolenie Tik-Toka, pop-upów i innych stymulantów, posiedzieć 30 min. przed filmem to jest maks ich możliwości...

A poza tym cały wszechświat jest przeciwko mnie - mam salę od strony wschodniej i szalenie słabe rolety. Gdy jest słońce, zupełnie tego filmu z projektora nie widać! Jeśli jest ich jakaś garstka to oglądamy na kompie, ale jeśli nie, muszę wymyślać coś innego.
Poza tym wiesz, ta dzisiejsza młodzież... film ich już nie satysfakcjonuje :-D To jest pokolenie Tik-Toka, pop-upów i innych stymulantów, posiedzieć 30 min. przed filmem to jest maks ich możliwości...
To powiedz im ze jest dzień relaksu i mogą oglądać tik toka 😃 będziesz ulubiona nauczycielka !

Oj tak to fakt że 🙈. Teraz się śmieje, że trzeba śpiewać, tańczyć i ledwo to pomaga 😂🙈

reklama
Ja w tym cyklu olałam, nie myślałam o owulacji zbytnio, bo nie udało mi się odbyć wizyty w piątek, więc stwierdziłam, że raczej jednak ten miesiąc będzie bez owulacji 🙈. Stosunki co 2-3dni, a nie dzienne jak w zeszłym miesiącu 😂🙈, więc jak to pomaga to powinnam mieć 2 kreski 13😂😂😂.
Albo będzie ciąża na urlop, albo okres 🤷‍♀️

Do góry