reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
O jezu, najgorsza praca z okresem, ktory czolga :(
Jezu, to prawda... I jeszcze trzeba być na tip-top, no bo przecież to nie choroba! Czasem nie mam w ogóle ochoty stać przy tablicy i coś tam się namachać, tylko posiedzieć sobie przy biurku... ;-) Pierwszego dnia nałykam się paracetamolu zazwyczaj i potem jestem postawiona do jako takiego pionu, choć z lekka zamroczona ;-) A bywają takie miesiące, że może mnie boleć na maksa, a mam jakiegoś dziwnego powera i wtedy jeszcze więcej zrobię w domu i w pracy niż zazwyczaj ;-)

Jezu, to prawda... I jeszcze trzeba być na tip-top, no bo przecież to nie choroba! Czasem nie mam w ogóle ochoty stać przy tablicy i coś tam się namachać, tylko posiedzieć sobie przy biurku... ;-) Pierwszego dnia nałykam się paracetamolu zazwyczaj i potem jestem postawiona do jako takiego pionu, choć z lekka zamroczona ;-) A bywają takie miesiące, że może mnie boleć na maksa, a mam jakiegoś dziwnego powera i wtedy jeszcze więcej zrobię w domu i w pracy niż zazwyczaj ;-)
To puść im wtedy jakiś film i z głowy 😃

To puść im wtedy jakiś film i z głowy 😃
10 filmów w roku to trochę sporo :-D
A poza tym cały wszechświat jest przeciwko mnie - mam salę od strony wschodniej i szalenie słabe rolety. Gdy jest słońce, zupełnie tego filmu z projektora nie widać! Jeśli jest ich jakaś garstka to oglądamy na kompie, ale jeśli nie, muszę wymyślać coś innego.
Poza tym wiesz, ta dzisiejsza młodzież... film ich już nie satysfakcjonuje :-D To jest pokolenie Tik-Toka, pop-upów i innych stymulantów, posiedzieć 30 min. przed filmem to jest maks ich możliwości...

A poza tym cały wszechświat jest przeciwko mnie - mam salę od strony wschodniej i szalenie słabe rolety. Gdy jest słońce, zupełnie tego filmu z projektora nie widać! Jeśli jest ich jakaś garstka to oglądamy na kompie, ale jeśli nie, muszę wymyślać coś innego.
Poza tym wiesz, ta dzisiejsza młodzież... film ich już nie satysfakcjonuje :-D To jest pokolenie Tik-Toka, pop-upów i innych stymulantów, posiedzieć 30 min. przed filmem to jest maks ich możliwości...
To powiedz im ze jest dzień relaksu i mogą oglądać tik toka 😃 będziesz ulubiona nauczycielka !

Oj tak to fakt że 🙈. Teraz się śmieje, że trzeba śpiewać, tańczyć i ledwo to pomaga 😂🙈

reklama
Ja w tym cyklu olałam, nie myślałam o owulacji zbytnio, bo nie udało mi się odbyć wizyty w piątek, więc stwierdziłam, że raczej jednak ten miesiąc będzie bez owulacji 🙈. Stosunki co 2-3dni, a nie dzienne jak w zeszłym miesiącu 😂🙈, więc jak to pomaga to powinnam mieć 2 kreski 13😂😂😂.
Albo będzie ciąża na urlop, albo okres 🤷‍♀️

Do góry