reklama
AScarlett
Moderator
W zależności jaki test w ok 5 lub 10 minJak robicie testy owulki i macie pozytywny to ta 2 kreska wychodzi o razu czy dopiero po czacie?
Hej dziewczyny jestem 11 dpo i dzisiaj rano taki test. Czy cos widać?Zobacz załącznik IMG_20220801_084731.jpg
Madlen37
Zaangażowana w BB
Cos widaćHej dziewczyny jestem 11 dpo i dzisiaj rano taki test. Czy cos widać?Zobacz załącznik 1429337
kate01
Fanka BB :)
No coś tam widać, tylko czy pod paskiem nie ma jeszcze plastiku który podtrzymuje test?wyciągnij i sprawdź bo ja też tak miałam w zeszłym cyklu.okazalo się że to cień z plastiku podtrzymujące testerHej dziewczyny jestem 11 dpo i dzisiaj rano taki test. Czy cos widać?Zobacz załącznik 1429337
Nie nie ma. Specjalnie go rozbroiłam żeby lepiej był widać na zdjęciu. Ogólnie to test alphamed. Pierwszy raz robiłam i nie wiem w sumie czy jest wiarygodnyNo coś tam widać, tylko czy pod paskiem nie ma jeszcze plastiku który podtrzymuje test?wyciągnij i sprawdź bo ja też tak miałam w zeszłym cyklu.okazalo się że to cień z plastiku podtrzymujące tester
kate01
Zrób bete będziesz miała pewność...albo powtórz test w dniu spodziewanej @Nie nie ma. Specjalnie go rozbroiłam żeby lepiej był widać na zdjęciu. Ogólnie to test alphamed. Pierwszy raz robiłam i nie wiem w sumie czy jest wiarygodny
pietraczkaa
Ja niestety nic nie widzę, ale ja mam kiepski wzrokHej dziewczyny jestem 11 dpo i dzisiaj rano taki test. Czy cos widać?Zobacz załącznik 1429337
Powtórz test jutro albo najlepiej zrób betę
reklama
kate01
Ja bym z testem poczekala z 2-3 dni ,bo skoro dziś jest cień cienia nie ma pewności że beta przez noc nie podskoczy. Albo dla pewności właśnie beta z krwiJa niestety nic nie widzę, ale ja mam kiepski wzrok
Powtórz test jutro albo najlepiej zrób betę