krasulkaa
Fanka BB :)
Wg mnie jeszcze troszke rob częściej by wyłapać pik. Myślę dzis poludnie/wieczór ewentualnie jutroDziś rano ten na samym dole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg mnie jeszcze troszke rob częściej by wyłapać pik. Myślę dzis poludnie/wieczór ewentualnie jutroDziś rano ten na samym dole
Ile jesteś dpo?Testeo z dziś. Jestem ciekawa czy i tym razem oszukał
Zobacz załącznik 1436772
W tym miesiącu dni płodne przypadły na wakacje i nie kontrolowałam ich ściśle - dziś 27dc, cykle około 31-dnioweIle jesteś dpo?
zrobię wieczorem po pracyWg mnie jeszcze troszke rob częściej by wyłapać pik. Myślę dzis poludnie/wieczór ewentualnie jutro
Oznaczasz betę?W tym miesiącu dni płodne przypadły na wakacje i nie kontrolowałam ich ściśle - dziś 27dc, cykle około 31-dniowe
Ale rozumiem, ze on nie jest z pierwszego moczu ?Dziś rano ten na samym dole
Właśnie się zastanawiam... Raz już się tak nacielam, choć wtedy kreska była znacznie słabszaOznaczasz betę?
ten dziś z rana, z pierwszego moczu. Różnią się max 20minutamiAle rozumiem, ze on nie jest z pierwszego moczu ?
Jeśli robisz testy kilka razy dziennie to pamiętaj by robić je o tych samych godzinach.
A dlaczego robisz z pierwszego moczu.... nie robi się z pierwszego moczu tak pisze instrukcja( to są chyba domowe labolatorium?) Wynik mógł zostać sfalszowanyten dziś z rana, z pierwszego moczu. Różnią się max 20minutami
Chyba jeszcze chwilka, zrob wieczorem jeszcze jeden. Ale juz tuz tuż..Dziś rano ten na samym dole