reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Aktualnie jakieś 100 wersji xD
Mogę być zarówno 15dpo jak i 6dpo 🙈🤣:o (choć akurat to 6dpo nie wierze)
To my chyba jedziemy na tym samym wózku znów. Ja dzisiaj 25dc, rano biało, luteiny nie wzięłam bo nie (nie wiem czemu, nie rozumiem, jestem bliska rezygnacji ze starań o dziecko). I tak nie wiem na czym stoję i na co czekam 🤦

reklama
To my chyba jedziemy na tym samym wózku znów. Ja dzisiaj 25dc, rano biało, luteiny nie wzięłam bo nie (nie wiem czemu, nie rozumiem, jestem bliska rezygnacji ze starań o dziecko). I tak nie wiem na czym stoję i na co czekam 🤦

Ja mam dzisiaj 28dc i zdecydowanie powinnam odstawić i pewnie gdyby temperatura skakała czy spadała to odstawiłambym ale jak rośnie to trochę mam zagwostke 🙈

Załączniki

• Screenshot_20220825-200855_Flo.jpg
    Screenshot_20220825-200855_Flo.jpg
    97,4 KB · Wyświetleń: 127
@olka11135 nie śmiej się, bo jak dla mnie to ten zastrzyk nie zadziałał i pęcherzyk pękł dopiero 19.08, zbyt ładna jest teraz temperaturka
- no chyba, że tak beznadziejnie mierzyłaś 😂 Jaką Ty masz w ogóle fazę lutelaną? 🤔

Ja mam dzisiaj 28dc i zdecydowanie powinnam odstawić i pewnie gdyby temperatura skakała czy spadała to odstawiłambym ale jak rośnie to trochę mam zagwostke 🙈
No a mnie w 15 dc kłuł jajnik a potem jakoś w 20 dc znów, na początku cyklu brałam Miovelie Nac, biorę sumiennie po 6 tabletek inozytolu, zbijam TSH z poziomu "w górnej granicy normy" do około 1. Męczy mnie psychicznie i fizycznie ta luteina i czekam na cud czy inozytol mi wyreguluje te cykle, ale na razie nic z tego 😫.

Dziewczyny! Idąc w myśl, że nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi albo kto pyta nie błądzi 😁 Nigdy nie mierzyłam sobie temp odnośnie owulacji, tym bardziej w pochwie. Jestem 8 dni po Ovitrelle, czuje się dziwnie, boli mnie ciągle podbrzusze i słabo mi, zmierzyłam dziś temp pod paszką i 37.8. moja temp zazwyczaj to takie 35. I tu moje pytanie czy to może być związane z zastrzykiem, tym, że przyjmuję progesteron czy raczej przeziębienie? Któras z Was tak miała?

reklama
Kochane, byłam dziś na pierwszym monitoringu (10 dc). Cykle mam średnio co 30 dni. Lekarz powiedział żeby być dobrej myśli co do pęcherzyka z lewego jajnika i powtórzyć badanie 15 dc. Czy ten pęcherzyk po stymulacji nie powinien być większy? :(

Załączniki

• IMG_7898.jpeg
    IMG_7898.jpeg
    487,1 KB · Wyświetleń: 88
Do góry