pluto_nova
Moderator
ja mam 5.10 i pisałam, że chcę październiktak szybko?! Szok ja wpisałam, ze chce wizytę październik lub listopad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam 5.10 i pisałam, że chcę październiktak szybko?! Szok ja wpisałam, ze chce wizytę październik lub listopad
jeju to cudownie gratulujęBo się nie wpisywałam na testowanie w tym miesiącu, nie planowaliśmy jeszcze mialqm teraz HSG robic pojechaliśmy na wakacje i wygląda na to ze przywieźliśmy sobie włoską Mozarelle
W czwartek wyszedł mi już cień w 23dc, w sobotę beta 32 a wczoraj beta 84
Mój pierwszy pozytywny test był z testeo na shoppie chyba 1,99 albo 2,99 kosztował. Nie zawiódł mnie ale jak ogólnie to nie wiemKobitki co myślicie o testach testeo z allegro? Używałam testów owulacyjnych, nie wiem czy mogę im ufać .. we wrześniu wracam do lekarza na monitoringi i czy miała któraś z was testy ciążowe z testeo? Są wiarygodne według Was?
ja miałam je i nie pokazywały mi kresek fałszywych, ale wiem, ze wielu dziewczynom się nie sprawdziłyKobitki co myślicie o testach testeo z allegro? Używałam testów owulacyjnych, nie wiem czy mogę im ufać .. we wrześniu wracam do lekarza na monitoringi i czy miała któraś z was testy ciążowe z testeo? Są wiarygodne według Was?
To był płytkowy czy sikaniec? i po ilu dniach od owulacji?Mój pierwszy pozytywny test był z testeo na shoppie chyba 1,99 albo 2,99 kosztował. Nie zawiódł mnie ale jak ogólnie to nie wiem
Ehhh. On wie że mam dość jego matki...choć odkąd mamy podział domu i wlasna kuchnie to jest w miare spokoj.czasem tylko wtrącić 5 groszy do naszych metod wychowania córki..Wiesz, nie będę Ci robić rad życia na forum, ale jeśli poświęcasz swój komfort dla kogoś innego to wcześniej czy później to wyjdzie i może wpłynąć na związek. Albo sama będziesz sfrustrowana, albo za każdym razem jak nie wyniesie śmieci wykrzyczysz mu „a dodatkowo mam dość Twojej matki”.
Wiadomo, to jest Twoje życie i życzę Ci osobiście wszystkiego co najlepsze. Pamiętaj tylko, ze zdrowy związek to nie są poświęcenia, a kompromisy. A te słowa mają inne znaczenia
Sikaniec chyba 11 dni po owu, na pewno dwa dni przed terminem miesiaczki ale nie wiem dokładnie kiedy była owulacja. Zrobiłam testeo bo miałam jednego testeo i jednego pinka i szkoda mi było pinka. A i tak testeo lepiej się wybarwilTo był płytkowy czy sikaniec? i po ilu dniach od owulacji?
Mi pokazywały fałszywce, albo żadnej na pocztątku a potem nagle dwie.. ja nie polecam ich w ogóleKobitki co myślicie o testach testeo z allegro? Używałam testów owulacyjnych, nie wiem czy mogę im ufać .. we wrześniu wracam do lekarza na monitoringi i czy miała któraś z was testy ciążowe z testeo? Są wiarygodne według Was?
Nie, odradzam.Kobitki co myślicie o testach testeo z allegro? Używałam testów owulacyjnych, nie wiem czy mogę im ufać .. we wrześniu wracam do lekarza na monitoringi i czy miała któraś z was testy ciążowe z testeo? Są wiarygodne według Was?