reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Mój prawie mąż nie chce się wyprowadzic...cale zycie tam mieszkal ,i nie chodzi o matkę, ale o dom,ciezko postawic czy kupic cos swojego ,a do bloku nie pojdzie...jak jedziemy do mojej mamy ,ktora mieszka w bloku to on sie tam zle czuję, jak w klatce...

Można kupić spore mieszkanie z ogródkiem i wtedy jest połączenie ;)

Mój prawie mąż nie chce się wyprowadzic...cale zycie tam mieszkal ,i nie chodzi o matkę, ale o dom,ciezko postawic czy kupic cos swojego ,a do bloku nie pojdzie...jak jedziemy do mojej mamy ,ktora mieszka w bloku to on sie tam zle czuję, jak w klatce...
Wiesz, nie będę Ci robić rad życia na forum, ale jeśli poświęcasz swój komfort dla kogoś innego to wcześniej czy później to wyjdzie i może wpłynąć na związek. Albo sama będziesz sfrustrowana, albo za każdym razem jak nie wyniesie śmieci wykrzyczysz mu „a dodatkowo mam dość Twojej matki”.
Wiadomo, to jest Twoje życie i życzę Ci osobiście wszystkiego co najlepsze. Pamiętaj tylko, ze zdrowy związek to nie są poświęcenia, a kompromisy. A te słowa mają inne znaczenia :)

Mam pytanko - czy jest sens robić dalej testy owulacyjne po owulacji? Skoro już mam monitorowany ten cykl to czy przyglądać mu się do samego końca, czy bez sensu to i lepiej odpuścić? Chciałam napisać olać ale to by jednak sugerowało wykonanie 😜 taki suchar
I dodatkowe pytanie- czy to normalne, ze po piku wynik bardzo słaby a kolejnego dnia mocniejszy? Czy już powinna być tendencja spadkowa?

Bo się nie wpisywałam na testowanie w tym miesiącu, nie planowaliśmy jeszcze 😂😂 mialqm teraz HSG robic 🙈 pojechaliśmy na wakacje i wygląda na to ze przywieźliśmy sobie włoską Mozarelle 😂😂
W czwartek wyszedł mi już cień w 23dc, w sobotę beta 32 a wczoraj beta 84 🤷🏽‍♀️
Ej też przegapiłam a czytam nadal sierpniowe testowanie 😜
Gratuluję ♥️♥️♥️

Mam pytanko - czy jest sens robić dalej testy owulacyjne po owulacji? Skoro już mam monitorowany ten cykl to czy przyglądać mu się do samego końca, czy bez sensu to i lepiej odpuścić? Chciałam napisać olać ale to by jednak sugerowało wykonanie 😜 taki suchar
I dodatkowe pytanie- czy to normalne, ze po piku wynik bardzo słaby a kolejnego dnia mocniejszy? Czy już powinna być tendencja spadkowa?
w instrukcji testów owu jest napisane, że robi się do pierwszego pozytywnego, więc nie ma sensu.
Odpowiedz 2: tak, normalne 😝

Nie ma żadnego sensu. Tak, stężenie może się wahać. Nie musi być spadkowe.

reklama
Do góry