reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Ale mamy wyniki nasienia partnera i aglutynacja ++ , wynik nieprawidłowy, ktoś miał z tym doczynienia? Wizyta dopiero po okresie więc będę szukać w google jakiś odpowiedzi...
Kurcze włąśnie z tą aglutynacją nie wiem o co chodzi, w sensie to znaczy, że plemniki sklejają się chyba ze sobą i nie mogą się ruszać. Ale u nas ten parametr zawsze był w normie więc nie interesowałam się za bardzo :/ więc przepraszam, ale nie pomogę tu :(

Ale mamy wyniki nasienia partnera i aglutynacja ++ , wynik nieprawidłowy, ktoś miał z tym doczynienia? Wizyta dopiero po okresie więc będę szukać w google jakiś odpowiedzi...
U mojego partnera również aglutynacja I i II stopnia. Jeszcze nie byliśmy u lekarza aczkolwiek wdrożyliśmy suple i inny tryb życia

Kurcze włąśnie z tą aglutynacją nie wiem o co chodzi, w sensie to znaczy, że plemniki sklejają się chyba ze sobą i nie mogą się ruszać. Ale u nas ten parametr zawsze był w normie więc nie interesowałam się za bardzo :/ więc przepraszam, ale nie pomogę tu :(
Ja tez patrzyłam ale u starego jest „- ”

A Testeo, ale owulacyjne testy? Bo ja takie zamówiłam właśnie 🤪
Owulacyjne... są ok.
Slowo daję jestem ślepa, zakręcona i notorycznie nie czytam instrukcji... zastanawiałam się, czemu na testach dwoch owu akurat ta kreska kontrolna byla taka mega mocna i bylo tak bialo na drugim miejscu... no oczywiscie dzis patrząc na trzy z tego cyklu owu paski zalapalam na jednym byl napis nie lh tylko hcg🙄🙈🙊 na opakowaniu bylo napisane ze 2 testy ciążowe gratis... 😁😁 cale jedno opakowanie zużylam i nie wpadlam na to, dopiero przy drugim, ale ze mnie ciamajda 🙈🤣😂

Ostatnia edycja:
Mój prawie mąż nie chce się wyprowadzic...cale zycie tam mieszkal ,i nie chodzi o matkę, ale o dom,ciezko postawic czy kupic cos swojego ,a do bloku nie pojdzie...jak jedziemy do mojej mamy ,ktora mieszka w bloku to on sie tam zle czuję, jak w klatce...
Mieszkałam jakiś czas wtedy jeszcze przyszłą teściową i szczerze mówiąc - nigdy więcej. Mój wtedy chłopak teraz mąż zawsze stawał po mojej stronie jednak czułam się jak intruz. Wyprowadzka to była najlepsza decyzja i gdybym miała możliwość wyprowadzilabym się jeszcze dalej 🙈

Hej! Dziewczyny przez ile dni po owulacji lekarz widzi poowulacyjnego „flaka” ? Owulkę powinnam mieć ostatniego dnia sierpnia, czyli za 8 dni. Na badanie potwierdzające owulacje mam się stawić 2 września, ale coś cykl sie chyba przesunął i wydaje mi sie, ze wlasnie jestem w trakcie… 😕

Załączniki

• IMG_20220824_055813227.jpg
    IMG_20220824_055813227.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 174
  • IMG_20220824_055339404.jpg
    IMG_20220824_055339404.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 175
reklama
Do góry