Ściskam Cię mocnoMy też przed świętami Bożego Narodzenia sprawiliśmy sobie drugiego kociaka po stracie ciąży we wrześniu. Ale niestety 2 maja musieliśmy go uśpić do dzisiaj za nim płaczę normalnie z deszczu pod rynnę
reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
W cudzych może, ale ze swoich, w specjalnym kubelku, zdarza mi sie wyciągnąć ulotkę, bo nie doczytalam czegoś. Bez przesady, śmietniczka domowa to nie wysypisko smieci z robakamia czy ja mówię, że coś strasznego? Każdy robi to co lubi a skoro ktoś pisze publicznie to mam prawo skomentować ja tam nic śmiesznego nie widzę w grzebaniu w śmieciach
Ale ze pewnie, każdy komentuje, jak chce i kazdego bawi co innego, wolność słowa i zachowań.
Wezu
Złota jesień ma swoje uroki. Ja oprócz lata kocham zimę ale taką prawdziwą. Uwielbiam śnieg, który chrupie pod nogami. Uwielbiam zapach zimy i mrozu. Uwielbiam jak pada… zawsze idę z psem i japa mi sie cieszy. Zdecydowanie zimowa aura jest moja Pewnie dlatego też kocham święta ale te białe najbardziejdobre to porównanie!
fakt, zimy nie znoszę, dlatego zawsze cieszę się jesienią ile mogę. Ale generalnie wolę druga połowę roku niż pierwsza
Wezu
Ja tak samo. Od 1 grudnia słucham RMF święta od 6 cały dom już przystrojony. Ehhh. Chciałabym już na święta być w ciąży. Byłyby takie niezwykle… ehhhBoże Narodzenie to ma swój klimat uwielbiam i kocham
królowa_kresek😉🙃
Ja byłam w ciąży 2 razy podczas świąt tuż przed samą datą i niestety bylam zmęczona podwojnie tymi zjazdami rodzinnymi, opuchnięta... ale bylam tuż przed samym porodem gdyż styczniowe dzieci, więc to mógł być powódJa tak samo. Od 1 grudnia słucham RMF święta od 6 cały dom już przystrojony. Ehhh. Chciałabym już na święta być w ciąży. Byłyby takie niezwykle… ehhh
kasiaa91
Mam tak samoJa też kocham jesień, bo są grzyby, orzechy,swetry, kocyki i herbatki
stokrotka_
oooo uwielbiam RMF święta! Słucham non stop w grudniuJa tak samo. Od 1 grudnia słucham RMF święta od 6 cały dom już przystrojony. Ehhh. Chciałabym już na święta być w ciąży. Byłyby takie niezwykle… ehhh
hachette
Cześć!@hachette co u Ciebie?
Czytam Was tu cały czas, czekam i liczę na Wasze kreski
w przyszłą sobotę biorę ślub wiec odpuściłam lekarzy i leczenie miesiąc temu bo chyba bym zwariowała. Uprawiam sobie spontaniczny seks bez ograniczeń, pomalowałam nawet ściany a ciąży jakoś nie ma, chyba coś robię zle
A tak serio to straciłam wiarę w „normalnych” lekarzy, wiec dzisiaj zapiszę się do Pasnika na październik, jak on mi nie pomoże to nikt mi nie pomoże może chociaż powie czy nadajemy się do ivf czy jednak mam inwestować w stado psów i kotów. @pluto_nova pewnie pamiętasz, ale przypominam o zapisaniu się na wizytę!
reklama