Ja jestem niecierpliwa, więc będę chyba codziennie testować chociaż od przyszłego cyklu postaram się być bardziej rozsądna. Może poczekaj do jutra, bo też prędzej wyłapie z porannegoU mnie dzisiaj 9 dpo kusi mnie żeby jeszcze dzisiaj sprawdzić, ale boję się tej bieli
Mam tylko pink testy strumieniowe
reklama
Bażantka_1991
Fanka BB :)
Gratulacje
Jestem w szoku Na betę niestety nie pójdę bo mieszkam w Niemczech
Brak @, testy negatywne.. i Brak objawów żeby zbliżała się @, co jest trochę dziwne w moim przypadku.. bo zawsze już tydzień przed piersi tak mnie bolały, że wytrzymać nie szło. Nie wiem co o tym myśleć@Ania_Naz a jak u ciebie? Testowalas?
LadyCaro
słuchaj, tu się nie musisz wstydzić. My walimy testy kiedy mamy ochotę, czasem bardzo nierozsądnie i nikt tu nikogo nie ocenia xDJa jestem niecierpliwa, więc będę chyba codziennie testować chociaż od przyszłego cyklu postaram się być bardziej rozsądna. Może poczekaj do jutra, bo też prędzej wyłapie z porannego
Jess30
Dokładnie ja pajacowalam w zeszłym cyklu , a w tym się zaparlam i nawet jednego nie kupiłam , ale jakbym miała zapasik w szafce to bym robiła pewnie codzienniesłuchaj, tu się nie musisz wstydzić. My walimy testy kiedy mamy ochotę, czasem bardzo nierozsądnie i nikt tu nikogo nie ocenia xD
LadyCaro
ja dziś się złamałam około 10dpo i biel ale by łam gotowa, bo nie ma w tym miesiącu zbyt dużej szansy nawet. Z resztą po tylu miesiącach to biel na teście ni ziębi ni grzeje szczerze mówiącDokładnie ja pajacowalam w zeszłym cyklu , a w tym się zaparlam i nawet jednego nie kupiłam , ale jakbym miała zapasik w szafce to bym robiła pewnie codziennie
lady_in_blue
E tam, zostaje takie ukłucie w środku, że kolejny raz nie tym razem ;(ja dziś się złamałam około 10dpo i biel ale by łam gotowa, bo nie ma w tym miesiącu zbyt dużej szansy nawet. Z resztą po tylu miesiącach to biel na teście ni ziębi ni grzeje szczerze mówiąc
LadyCaro
kurde powiem Ci, ze ja już nawet tego nie mam. Przynajmniej dziś nie miałam. Biały test - dzień jak codzieńE tam, zostaje takie ukłucie w środku, że kolejny raz nie tym razem ;(
reklama
M
Madh gosc
Gość
Cześć Dziewczyny Widzę, ze zeszło na tematy braku sił i wypalenia w temacie starań wiec pomyślałam- w końcu moja działka!
A tak serio, to chciałam się z Wami podzielić refleksjami i moim aktualnym statusem. Miałam mega trudny weekend z partnerem- rozmowy od in vitro po sens związku. Doszliśmy do wniosku, ze robimy 2 miesiące przerwy od „medycznych starań”. Wiadomo, seksy będą, ale bez monitoringu, stymulacji i ovitrelle- wykluczamy klinikę z naszego życia seksualnego do listopada . I powiem Wam, ze ta wizja dała mi takie niesamowite szczęście, poczułam się taka wolna…pierwszy raz od 2 lat. Mnie ten temat już strasznie wykańczał wiec mam nadzieje, ze dobrze mi to zrobi.
Ale wiadomo- na wrześniowe testowanie i tak się zapisze, taka luźna nie jestem by odpuścić to forum
A tak serio, to chciałam się z Wami podzielić refleksjami i moim aktualnym statusem. Miałam mega trudny weekend z partnerem- rozmowy od in vitro po sens związku. Doszliśmy do wniosku, ze robimy 2 miesiące przerwy od „medycznych starań”. Wiadomo, seksy będą, ale bez monitoringu, stymulacji i ovitrelle- wykluczamy klinikę z naszego życia seksualnego do listopada . I powiem Wam, ze ta wizja dała mi takie niesamowite szczęście, poczułam się taka wolna…pierwszy raz od 2 lat. Mnie ten temat już strasznie wykańczał wiec mam nadzieje, ze dobrze mi to zrobi.
Ale wiadomo- na wrześniowe testowanie i tak się zapisze, taka luźna nie jestem by odpuścić to forum