olka11135
Fanka BB :)
Hmmm.ja jak wpisywalam tylko 1 dc i dł cyklu wszystkie mi pokazywały tak samo...nie mówię tu o wklejaniu testów owy,temperatury itd...mówię o zwykłym kalendarzyku
Tak jak napisałam u mnie jest opcja, że sama wpisuję fazę lutealną lub żeby "system" sam wyliczył i ja właśnie mam tę drugą opcję więc może dlatego. I zauważyłam że np. ten "mój kalendarzyk" mimo wpisywania temperatury itp. i tak nie zmienia daty, którą sobie jakoś tam wyliczył (tylko test owu ją zmienia, ale to wrzuciłam z ciekawości, dla sprawdzenia, potem usunęłam) - a flo zmienia też po wpisaniu temperatury (jak 3 będą wyższe po spadku, to na dzień spadku ustala owu więc jakby po ptakach). Wydaje mi się, że teraz po prostu obie aplikacje pokazują mi inną fazę lutelną stąd flo pokazując owu w miniony wtorek pokazuje okres we środę 24.08, a mój kalendarzyk owu pokazuje na 15.08 i okres na 25.08 - ale ja i tak mam stymulację cyklu więc wszystko pewnie i tak będzie inaczej (tzn. oczywiście liczę że okres nie przyjdzie w ogóle )