MyszkaMiki30
Fanka BB :)
może być też infekcja, zapalenie pęcherza, bakterie..Może masz na przykład zapalenie endometrium i stąd bóle brzucha?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może być też infekcja, zapalenie pęcherza, bakterie..Może masz na przykład zapalenie endometrium i stąd bóle brzucha?
Albo po prostu po/przed owu występują takie bole Tydzień przed okresem tez można mieć juz bol podbrzusza To może być wszystkomoże być też infekcja, zapalenie pęcherza, bakterie..
Ale to też wcale nie muszą być bole narządów rozrodczych. Tam jest wiele innych narządów ktore moga bolec ,może być też infekcja, zapalenie pęcherza, bakterie..
wiem, wiem to były tylko przykładyAle to też wcale nie muszą być bole narządów rozrodczych. Tam jest wiele innych narządów ktore moga bolec ,
Moze byc milion przyczyn, tylko po co odrazu zakladać najgorsze.może być też infekcja, zapalenie pęcherza, bakterie..
A po czym wnioskujesz ? Miałaś histeroskopie z badaniem wycinków? Posiew z moczu?Raczej nie mam
zawsze warto leczyć Stany zapalne i choroby bo nieleczone mogą doprowadzić do różnych rzeczy chociażby braku ciąży bądź poronieniu. A skoro masz dziwne bóle, a wcześniej nie miałaś to może warto się przebadać skoro starasz się o dziecko dla bezpieczeństwa swojego i potencjalnego dzieckaMoze byc milion przyczyn, tylko po co odrazu zakladać najgorsze.
Jakby, nie wiedząc kiedy owu, najpewniej teat zrobić w dniu @ zeby ciążę wykluczyć, ale ponieważ nie żyje jak zakonnica-oczekując ciąży , żyje, bawię się i siegam po drinki, trzymam reke na pulsie.A po czym wnioskujesz ? Miałaś histeroskopie z badaniem wycinków? Posiew z moczu?
Bo generalnie prawie w każdym poście piszesz, że boli Cię podbrzusze dlatego robisz testy. Według testów w ciąży nie jesteś, więc być może ten ból ma jakieś podłoże chorobowe i warto to zbadać.
Piszesz, że boli Cię podbrzusze. Byłaś w ciąży pozamacicznej niedawno. Na prawdę uważasz, że wszystko w porządku i warto ignorować ten ból? Stany zapalne w obrębie miednicy mniejszej nie dość, że powodują problemy z płodnością, to jeszcze mogą w ciąży spowodować problemy, poronienia.Jakby, nie wiedząc kiedy owu, najpewniej teat zrobić w dniu @ zeby ciążę wykluczyć, ale ponieważ nie żyje jak zakonnica-oczekując ciąży , żyje, bawię się i siegam po drinki, trzymam reke na pulsie.
To mógł byc bol poowulacyjny, a nawet przy wczesnej ciąży, tak sie zaczyna, a test nie musi jeszcze nic pokazać, chyba nie trzeba panikować na zapas... ja mam takie podejście.Piszesz, że boli Cię podbrzusze. Byłaś w ciąży pozamacicznej niedawno. Na prawdę uważasz, że wszystko w porządku i warto ignorować ten ból? Stany zapalne w obrębie miednicy mniejszej nie dość, że powodują problemy z płodnością, to jeszcze mogą w ciąży spowodować problemy, poronienia.