królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Niby niby niby, byl seks, szansa na ciążę jest zawsze nawet znikoma. No pewnie, ze zrobiłam, chocby dlatego, ze ten brzuch pobolewał mnie kilka dni... dzień po owulacji?niby wakacje, niby nie ma szans, niby nie schizujesz a robisz test ciążowy w publicznej toalecie dzień po owulacji? Skoro okres 23.08 to owu miałaś około dwa dni temu
Za pomocą jakiego wzoru wyliczylas mi owu wczoraj? Ja mam od kilku dni juz chyba około tyg biały gesty śluz, na pewno nie owulacyjnyniby wakacje, niby nie ma szans, niby nie schizujesz a robisz test ciążowy w publicznej toalecie dzień po owulacji? Skoro okres 23.08 to owu miałaś około dwa dni temu
Moje paski tej owu mi nawet nie wskazały, tylko 3.08 mialam 2 kreski wyrazne, i to nawet nie pozytywne.
Niby, niby, niby.... skoro jestem na wakacjach i jest rozluźnienie, to stosuję zasadę ogólną, w odpowienim czasie, jedne muszą wziąć lek zeby nie zaszkodzić potencjalnej ciąży i testują wcześnie, inne testują przed imprezami, by w razie czego nie zaszkodzić, i ja tak podobnie... dla mnie w tym nie ma nic dziwnego. nawet jesli wg większości to schizowanie, niech będzie - co mi do tego ? Robię tak, jak uwazam za sluszne. Ale oczywiście szanuje wasz sposob myslenia.