reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

dobra, sprawdziłam, że jak jest cykl bezowulacyjny, to nie ma skoku temp po owulacji. No dobra. Za wzrost poziomu temp odpowiada progesteron, który uwalnia się po owulce. A co w takim razie z osobami, które przyjmują proga dodatkowo ? Czy on nie zaburzy pomiarów?
Ja właśnie jestem ciekawa co tam u mnie się wyklaruje 🤷‍♀️. Hmm nie mam pojęcia, ale myślę, że będzie miał wpływ na temperature, więc na pewno lekko zamiesza w wykresie.

reklama
a właśnie, ja też dziś zaliczyłam mocny spadek temp, jajniki tak sobie pokłuwaja od czasu do czasu i właśnie siedzę w poczekalni u gina zobaczyć, czy mam jakiś dominujący pecherzyk.
Ciekawa jestem jak wygkada wykres temperatury w cyklu bezowulacyjnym. Zaraz poszukam w internetach
I co Ci powiedział gin?

Ale testowałaś też przed terminem @? Ja to zrobiłam i było biało. Dziś tak samo. Myślę, że czułe testy by chociaż cień wykryły jakby coś było a jest bielusieńko. Nie mam pewności, kiedy miałam owu, ale wiedząc, że mam obecnie 29dc wiem, że nic z tego 🫠
Robiłam i biało ledwo cień wyszedł 7dnia po @ a beta 15 wyniosła . 4dnia po @beta wynosiła 2,0

a właśnie, ja też dziś zaliczyłam mocny spadek temp, jajniki tak sobie pokłuwaja od czasu do czasu i właśnie siedzę w poczekalni u gina zobaczyć, czy mam jakiś dominujący pecherzyk.
Ciekawa jestem jak wygkada wykres temperatury w cyklu bezowulacyjnym. Zaraz poszukam w internetach
I jak po wizycie?

reklama
melduję co po wizycie, dziękuję, że pytacie ❤
no u mnie ten pecherzyk co był na prawym jajniku jest taki jaki byl. Nic nie urósł. Na lewym za to mam 14 mm, a były dwa po 10 mm. Lekarz zmierzył tylko ten większy. Wyszło na to, że wyciągu 4 dni strasznie słabo urosły, 1 mm na dobę. Gdyby rosły dalej, to za tydzień miałyby te 20 mm. Ostatni cykl był bezowulacyjny i to w sumie może być przyczyną tego, że wolniej rosną.
@LadyCaro poproszę o przesunięcie testowania na 21.11.
chyba przejdę się jeszcze w piątek zobaczyć, czy coś ruszyły, powinny mieć ok 19 mm. Jeśli urośnie choć jeden, podam to ovi.
Normalnie jestem w szoku, że tak chooyowo to idzie 😑

Do góry