reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dlatego ja się cały czas zastanawiam, czy można ten inozytol odstawić, czy już trzeba to brać do końca starań (czyli jeszcze przez kilka lat, gdzie daje sobie czas na ciążę). W sensie czy on w końcu wyreguluje cykle i tak to zostanie, czy cykle będą regularne o ile będzie się go brało 🤔

Zrobiłam jeszcze rano teraz test i strasznie się boję..nakręcać, bo widzę teraz nagle cień a nie było kompletnie nic! Dzisiaj wg apki powinnam dostać okres 🥺😖 pierwszy raz widzę kreskę, która nie wyglada na taką sobie wmawianą albo testową 😩. To jest jakiś dramat…
7D15B072-3EE1-4DAE-AAB2-5C3D9EC24A37.jpeg

Zrobiłam jeszcze rano teraz test i strasznie się boję..nakręcać, bo widzę teraz nagle cień a nie było kompletnie nic! Dzisiaj wg apki powinnam dostać okres 🥺😖 pierwszy raz widzę kreskę, która nie wyglada na taką sobie wmawianą albo testową 😩. To jest jakiś dramat…
Zobacz załącznik 1459267

Ja widzę! Masz może pinka albo inny test ? Wiem że te co masz są czułe ale te paskowe się często gorzej wybarwiają.

Zobacz załącznik 1459267
Coś leciutko widać, przydałby się test innej firmy.

To jedziemy na tym samym wózku. Obudziłam się z bólem brzucha typowo okresowym, ale nic nie przyszło.

Testu nie robiłam, jak nie przyjdzie 🐒, to zrobię jutro.

Zobacz załącznik 1459267
Ja coś widzę przydał by się inny test dla pewności . 🤞

Coś leciutko widać, przydałby się test innej firmy.

To jedziemy na tym samym wózku. Obudziłam się z bólem brzucha typowo okresowym, ale nic nie przyszło.

Testu nie robiłam, jak nie przyjdzie 🐒, to zrobię jutro.
Ja wpadam powoli w panikę, bo już zdarzyło się, że widziałam cień a @ jednak przyszła. Niby praktycznie zawsze jestem już taka zrezygnowana na koniec cyklu a jednak ten „cień” nadziei gdzieś pozostaje 🥺. Mam jeden test innej firmy strumieniowy, ale mniej czuły więc raczej nic nie pokaże teraz. Powtórzę test jutro, o ile 🩸się nie zacznie 😞.

Ja wpadam powoli w panikę, bo już zdarzyło się, że widziałam cień a @ jednak przyszła. Niby praktycznie zawsze jestem już taka zrezygnowana na koniec cyklu a jednak ten „cień” nadziei gdzieś pozostaje 🥺. Mam jeden test innej firmy strumieniowy, ale mniej czuły więc raczej nic nie pokaże teraz. Powtórzę test jutro, o ile 🩸się nie zacznie 😞.
No to ja jestem od tego, by Cię uspokoić.

Poczekaj cierpliwie do jutra. Nie ma, co panikować i przeżywać.

Pamiętaj też, że jak przyjdzie okres to nowy cykl to nowe możliwości.

reklama
To na spokojnie czekamy do jutra . Wiem,ze łatwo się mówi . Trzymam mocno kciuki .

Do góry