olka11135
Fanka BB :)
Podrzucicie link do listopadowego wątku ?
Dzisiaj koło 24 zrobię podsumowanie i wrzucę link
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podrzucicie link do listopadowego wątku ?
Z tego co sprawdzałam u siebie ostatnio, to po duphastonie mi się podniosła temperatura mimo braku owulacji. I czytałam, ze progesteron dodatkowy z leków może zaburzać pomiary, ale nie wiem czy w każdej postaci.dobra, sprawdziłam, że jak jest cykl bezowulacyjny, to nie ma skoku temp po owulacji. No dobra. Za wzrost poziomu temp odpowiada progesteron, który uwalnia się po owulce. A co w takim razie z osobami, które przyjmują proga dodatkowo ? Czy on nie zaburzy pomiarów?
Będą statystyki xD?Dzisiaj koło 24 zrobię podsumowanie i wrzucę link
Będą statystyki xD?
Wciąż negatywny, ale @ powinna być jakoś dzisiaj@Anezka11 @Carmen2412 @Madlen37 @Cns432 testowałyście?
@Smaily @agutek_ @Lily of the Valley © czy u was jakieś zmiany?
To dalej jest szansa .Wciąż negatywny, ale @ powinna być jakoś dzisiaj
Skądże już by coś wyszło, gdyby coś miało być..ale ja wiedziałam, że tak będzie..To dalej jest szansa .
Kurczę . U mnie było zaskoczenie jak test wyszedł tydzień po terminie @Skądże już by coś wyszło, gdyby coś miało być..ale ja wiedziałam, że tak będzie..
Ale testowałaś też przed terminem @? Ja to zrobiłam i było biało. Dziś tak samo. Myślę, że czułe testy by chociaż cień wykryły jakby coś było a jest bielusieńko. Nie mam pewności, kiedy miałam owu, ale wiedząc, że mam obecnie 29dc wiem, że nic z tegoKurczę . U mnie było zaskoczenie jak test wyszedł tydzień po terminie @