reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Super, że ogarnęli więcej niż planowali.
Aby się teraz ładnie zagoiło i ból szybko minął. A do maja zleeeeci ;). Najważniejsze, że problem pokonany.
Ja też mam operację za 2 tyg. 🫥🫥🫥 I boję się bólu po.. a Ty gdzie to robiłaś jeśli można wiedzieć?
W prywatnym szpitalu w województwie kujawsko-pomorskim. Trzymam kciuki, za szybki powrót do zdrowia! Dawaj znać. A co dokladnie będziesz miała operowane ?

U mnie 33dc, 3 testy białe(robione od 30dc), w zasadzie nie wiem czy to nie cykl bezowulacyjnny, bo nie miałam śluzu, ani żadnych objawów płodności. Miałam testować jutro, ale w ciąży nie jestem. Czekam na okres. Ciekawe kiedy przyjdzie🤔, chyba w okresie kp może być nieregularny? Ktoś coś wie? Ja z tych co miały krótkie, regularne cykle.
Zmieniły mi się chwilowo plany w pracy i do końca roku, a nawet początek przyszłego, na pewno wchodzę w tryb pauzujący. Trzymam kciuki za pozostałe testujące w haloween😉

A póki co samopoczucie w porządku. W tym cyklu staram się wrzucić na luz. Pogoda na razie ładna więc cieszy oko. A twoje?
Też dziękuję.
Czekam na @, ale objawów nie mam ani na okres, ani tym bardziej ciążowych. Jedynie sutki mnie bolą(?), ciągną(?) 🤷🏻‍♀️. Co dalej znaczy, że czekam na 🐒.

Dziś zdecydowana poprawa z ręką, a raczej z żyłą, już nią mogę ruszać, chyba będę żyć😉.

reklama
Do góry