reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Też dziękuję.
Czekam na @, ale objawów nie mam ani na okres, ani tym bardziej ciążowych. Jedynie sutki mnie bolą(?), ciągną(?) 🤷🏻‍♀️. Co dalej znaczy, że czekam na 🐒.

Dziś zdecydowana poprawa z ręką, a raczej z żyłą, już nią mogę ruszać, chyba będę żyć😉.

To dobrze, że z tą ręką już lepiej.
A powiedz ile jesteś dpo? I kiedy powinnaś dostać okres? Może się coś z tego szykuje 😊

reklama
A mi temperatura wystrzelila-wystarczyla godzina snu dłużej 😀miłego dnia dla wszystkich!
Mi też dzisiaj wystrzeliła do góry! ;) jestem tak 1-2 dni po owulce, więc wszystko się zgadza.
Miłego dnia! ☕
5:13 wstałam. Na siku 😂.

No ale niedziela, więc zdecydowanie wolę 7:20 na pobudkę xD.
Godzina 5 to moja stała godzina na siku :D
To pewnie przez to, że codziennie przed snem muszę się napić przynajmniej pół szklanki wody.
Jak tam samopoczucie, dziewczyny?

Wątek nam powoli zamiera😶‍🌫️.
Samopoczucie super 😍 zawsze jestem podjarana przez pierwsze dni po owu, temp rosnie, cycki bolą po owu mocniej niż zwykle. W nocy mi przeszkadzały 🤣
Dzisiaj stawiam na sport!
W poprzednich cyklach robiłam błąd, bo rezygnowałam z większej aktywności, bo może jestem w ciąży.. Teraz już na to nie patrzę. Robię swoje i idę do przodu.

To dobrze, że z tą ręką już lepiej.
A powiedz ile jesteś dpo? I kiedy powinnaś dostać okres? Może się coś z tego szykuje 😊
Dziś 13 dpo, okres ma przyjść jutro lub na Wszystkich Świętych. Jestem z tych testujących jutro 🤔, ale zastawiam się, czy nie przenieść się na 1.11.

Dziś 13 dpo, okres ma przyjść jutro lub na Wszystkich Świętych. Jestem z tych testujących jutro 🤔, ale zastawiam się, czy nie przenieść się na 1.11.
13 dpo to już moglabyś spokojnie testować. Ale wiem wiem, Ty nie z tych :D
Zgodnie z planem zatestuj jutro i uracz nas pięknymi kreseczkami na koniec miesiąca.

U mnie temperatura zygzaczkiem znowu troche w doł, tez bolą mnie wyłącznie sutki, i od rana kłuje w prawym jajniku, co bardziej mnie martwi niż cieszy, śluz kremowo-żółty- calkiem mokro i nic po za tym. Kalkulator twierdzi, ze testować powinnam 4 lub 5.11 a znając mnie, zacznę od 8 dni po, lub gdy temperatura zechce przekroczyć 37°🤣🤪

Załączniki

• Screenshot_20221030-100040_Premom.jpg
    Screenshot_20221030-100040_Premom.jpg
    143,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry