Calineczka92
Fanka BB :)
DziękujęPolecam Góry Opawskie .
Ewentualnie Beskid Żywiecki.
W Tatrach dla mnie jest za dużo ludzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęPolecam Góry Opawskie .
Ewentualnie Beskid Żywiecki.
W Tatrach dla mnie jest za dużo ludzi.
Planujesz jeszcze powtarzać usg? Może za parę dni będzie łatwiej powiedzieć, czego się spodziewać.Ja byłam wczoraj na USG, 11 DC ale pęcherzyka nie widać, endometrium 5 mm. Wstawiam link do zdjęcia USG. Nie wiem na kiedy wpisać testowanie i kiedy spodziewać się okresu...
nieee w tym cyklu nie, narazie próbujemy testy owulacyjne pewnie znów cykl przedłużył się do 32-35 dniPlanujesz jeszcze powtarzać usg? Może za parę dni będzie łatwiej powiedzieć, czego się spodziewać.
To dużo zdrówka i czas powrotu niech szybko mijaHej dziewczyny, ja właśnie jeden dzień po laparotomii mięśniaka. Robiłam w prywatnym szpitalu wiec następnego dnia już do domu, ale boli niemiłosiernie. Ciężko nawet dojść do toalety. Podczas operacji wyszło, ze była endometrioza na jajnikach i byly one połączone z macica. Całe szczęście wszystko na tej operacji ogarneli. Teraz pół roku i możemy wrócić do starań.
Gratuluje wszystkim 2 kresek Narazie jestem w trybie pauzującym ale cały czas Was czytam i trzymam kciuki, ze jak zapisze się na kreski w maju to już nikogo tu nie będzie
Super, że ogarnęli więcej niż planowali.Hej dziewczyny, ja właśnie jeden dzień po laparotomii mięśniaka. Robiłam w prywatnym szpitalu wiec następnego dnia już do domu, ale boli niemiłosiernie. Ciężko nawet dojść do toalety. Podczas operacji wyszło, ze była endometrioza na jajnikach i byly one połączone z macica. Całe szczęście wszystko na tej operacji ogarneli. Teraz pół roku i możemy wrócić do starań.
Gratuluje wszystkim 2 kresek Narazie jestem w trybie pauzującym ale cały czas Was czytam i trzymam kciuki, ze jak zapisze się na kreski w maju to już nikogo tu nie będzie
@black_angel jak temperatura dzisiaj? Podskoczyła w górę?A moja rodzinka domowa ostatnio tym sie obkleiła, a ja na drugi dzień pytałam co tak smierdzi w całym domu
Moja radość z temperatury była przedwczesna niestety dzis spadek
Oj tak ... podjarana jestem jak fajerwerki na sylwestra...@black_angel jak temperatura dzisiaj? Podskoczyła w górę?
No i tak ma być oby tak dalej!Oj tak ... podjarana jestem jak fajerwerki na sylwestra...