reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
kto se wziął wolne na poniedziałek i ma długi weekend ? 😀

Tak jakby ja xD nawet do 09.11 😅

Lipiec? boszzz, miałam być marcówką :(

Mój bobas, miałby już 2.5 miesiąca 😞

@olka11135 nadrabiasz wątek 😁 Jak się czujesz? Jak noga?

Edit: właśnie przeczytałam na pączkach, że jest lepiej to dobrze oby było coraz lepiej.

Ufff, przynajmniej na koniec miesiąca udało mi się nadrobić :) i ogarnąć tabelkę.
Od razu dodam, że ja sobie wpisałam okres, ale prawda jest taka, że u mnie nie wiadomo co będzie bo nie biorę progra. I mam dwa totalnie z dupy terminy okresu w dwóch aplikacjach xD także ja listopad odpuszczam bo pewnie będzie u mnie komos z cyklem do tego ta noga.

Ponieważ na pączkach nie wszyscy są to - skręcenie i naderwanie stawu skokowego, będę żyć, ale chodzić przez 2 tygodnie mam o kulach :) i w tym czasie wolne

@sawy i @Lebkuchen_mum prośba o aktualizację :)

Zaczęłam mierzyć temp. Ale patrząc u Was a u mnie to jakoś dziwnie to wygląda 🙈, staram się cały czas o jednej godzinie mierzyć, tylko wczoraj musiałam 1h wcześniej niż zawsze 🤷‍♀️. Pewnie dopiero przy następnym może cyklu coś więcej bd z tego rozumieć 🙈
Ja też zaczęłam mierzyć temperaturę i też mam wrażenie, że wychodzi dziwnie 😅 mój pierwszy pomiar też by taki wysoki jak Twój 😅😅😅
Dziś też zaczęłam robić testy owulacyjne 😃
A nie wiem jak z przestawianiem godziny a mierzeniem temperatury... 😃

Tak jakby ja xD nawet do 09.11 😅

Mój bobas, miałby już 2.5 miesiąca 😞

Ufff, przynajmniej na koniec miesiąca udało mi się nadrobić :) i ogarnąć tabelkę.
Od razu dodam, że ja sobie wpisałam okres, ale prawda jest taka, że u mnie nie wiadomo co będzie bo nie biorę progra. I mam dwa totalnie z dupy terminy okresu w dwóch aplikacjach xD także ja listopad odpuszczam bo pewnie będzie u mnie komos z cyklem do tego ta noga.

Ponieważ na pączkach nie wszyscy są to - skręcenie i naderwanie stawu skokowego, będę żyć, ale chodzić przez 2 tygodnie mam o kulach :) i w tym czasie wolne

@sawy i @Lebkuchen_mum prośba o aktualizację :)
Nie wiem czy o mnie chodzi, bo ja już daaawno temu testowałam i miałam negatyw 😃

Tak i to masz wpisane, ale nie było aktualizacji czy przyszedł okres czy nie ;)
a to taak przyszedł, przyszedł 😉 byłam już nawet zapisana do gina z tym spóźnieniem, ale dosłownie dostałam go w dniu wizyty po 33 dniach, wiec u mnie spory rekord. Aż czekam z niecierpliwością jak to będzie teraz, bo mam nadzieje ze to tylko jednorazowa akcja 😬

reklama
Do góry