Zazuu
Fanka BB :)
6 lub 7 miałam owulację. Według mnie 6 bardziej, potwierdzoną testami i obserwacją. Dołączam wykres
Temperatura już spadła jak na okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 lub 7 miałam owulację. Według mnie 6 bardziej, potwierdzoną testami i obserwacją. Dołączam wykres
Hejo! Pewnie, dołączaj i powodzenia!Hej, można jeszcze dołączyć do testowania? Ten 28.10 taki pusty, chętnie się tam wcisnę
Staram się od listopada, w międzyczasie trafiło mi się puste jajo, poronienie zatrzymane i zabieg łyżeczkowania.
Trzymam za Was wszystkie kciuki
Hej, można jeszcze dołączyć do testowania? Ten 28.10 taki pusty, chętnie się tam wcisnę
Staram się od listopada, w międzyczasie trafiło mi się puste jajo, poronienie zatrzymane i zabieg łyżeczkowania.
Trzymam za Was wszystkie kciuki
Tak mi się wydajeTemperatura już spadła jak na okres
Tak po prawdzie to aż nie wiem co powiedzieć. To jest nieprawdopodobne, ze przez czyjeś zaniedbanie ta droga może skończyć się dla Ciebie w taki sposób. Naprawdę, zatkało mnie.Tak bardziej to ja chcę czekać bo przez badania itp mam trochę długów i nie stać mnie na in-vitro , musiałabym znowu pożyczać a na dofinansowanie żadne się raczej nie łapie bo mam AMH 0,65- wynik z początku października. Teraz próbowałam cykl ze stymulacją- wcześniej w tym roku naturalnie bo owulacje jeszcze były (poprzednia stymulacja 2 lata temu-udana ale poronienie jak zawsze) były 2 pęcherzyki, 2 ciałka, endo 7mm i nic. Teraz w tym cyklu histero, później 3 cykle stymulacji różnymi lekami i może pożyczę pieniądze chociaż na pobranie komórek. Poronienia prawdopodobnie przez problemy z krzepliwością- wyniki w ciąży miałam rozwalone ale za późno było już na heparynę a w poprzednich miałam do duuupyy lekarzy którzy uważali, że skoro ronię to widocznie tak miało być a leki chcieli wprowadzac od uwidocznienia serca na usg. (Jestem po 5 biochemach tzn do 6tc i 3 ciążach pomiędzy 6 a 11tc)
Teraz jestem obstawiona z każdej strony lekami ale zajść nie mogę więc coś sie zepsuło.
Bakteria wyszła mi już dość dawno tylko do tej pory każdy mówił żeby się tym nie przejmować jak wyjdzie w kale to mąż tez musi się przebadać? @Nel331 Ty się wyleczyłas?Helicobacter pylori może powodować m. in. złe wchłanianie, więc jeśli bierzesz jakiekolwiek suplementy, to one mogą się nie przyswajać. Poza tym możesz mieć przewlekłe zapalenie w układzie pokarmowym, które może być bezobjawowe. Albo pozornie bezobjawowe. Eradykacja bakteri to przyjmowanie 2-3 antybiotyków. Bywają nawroty tej paskudnej bakterii. Może lepiej że wyszła teraz niż w ciąży
Dotrzymamy Ci towarzystwa, mój mąż wyjezdza zaraz na poligon na miesiac i potem wracają na granice, wiec więcej go nie będzie niż będzie, wiec bez seksu nie będzie efektówz jednej strony mi przykro, z drugiej fajnie że działacie, a z trzeciej to cieszę się samolubnie, że nie zostanę tu sama do końca roku
Tak, brałam 3 leki przez dwa tygodnie u u mnie bole brzucha które miałam minęłyTak po prawdzie to aż nie wiem co powiedzieć. To jest nieprawdopodobne, ze przez czyjeś zaniedbanie ta droga może skończyć się dla Ciebie w taki sposób. Naprawdę, zatkało mnie.
Bakteria wyszła mi już dość dawno tylko do tej pory każdy mówił żeby się tym nie przejmować jak wyjdzie w kale to mąż tez musi się przebadać? @Nel331 Ty się wyleczyłas?