reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

to najpierw ja Was wyrzucam - ja zaczęłam się starać i przyszłam później, bo czerwiec 2021 😝 3 wątki mamusiowe zaliczone i wracam tu jak bumerang 🪃
To ja w 2021 zaliczyłam tylko jeden wątek mamusiowy majowy chociaż w ciąży byłam dwa razy bo też w lutym, poprostu w tej ciąży z lutego wiedziałam, że to się źle skończy bo były 2 zarodki i nawet się nie fatygowalam na forum.

reklama
Jesuuu a ja frajer zaczęłam w marcu albo lutym 2019, na forum przyszłam chyba w listopadzie 2020 ponad rok od poronienia z arcy mądrym pytaniem czy jak test mi wyszedł negatywny to jeszcze może wyjść pozytywny 😂😂😂😂😂 i tak sie bujam czasem na mamusiach czasem na staraczkach
To ja nawet nie pamiętam kiedy na forum przyszłam bo to było z innego konta ale jakoś rok po pierwszym poronieniu a poroniłam pierwszy raz w marcu 2018r. Szukałam pozytywnych historii po 2 biochemach, ja naiwna wierzyłam, że skoro innym się udaje to czemu nie mi skoro mam tylko endometriozę. 😅

Ja dołączyłam na do staraczek 2021 jakoś na początku, rok wcześniej zdążyłam się zapisać na mamy z grudnia 2021 ;) i szybciutko się wypisałam 🤷🏻‍♀️ I siedzę tak obok Ciebie, jak drugi kołek 😀 (niestety) kilka z Was towarzyszy mi od tamtej pory i tak szczerze? To idźcie już sobie stad, sio ;) oczywiście z naręczem tlusciutkich bobasów i wózkami za mała fortunę 😀
Chętnie mogę pójść, nawet wziąć Cię ze sobą ale chyba mam problem z ogrnieciem drogi na wątek mamusiowy 😁

Ja dołączyłam na do staraczek 2021 jakoś na początku, rok wcześniej zdążyłam się zapisać na mamy z grudnia 2021 ;) i szybciutko się wypisałam 🤷🏻‍♀️ I siedzę tak obok Ciebie, jak drugi kołek 😀 (niestety) kilka z Was towarzyszy mi od tamtej pory i tak szczerze? To idźcie już sobie stad, sio ;) oczywiście z naręczem tlusciutkich bobasów i wózkami za mała fortunę 😀
póki co chyba nie pójdę, bo zapajacowałam sobie i zatestowałam 9dpo i jest bieeheeel

A mnie to się marzy żeby następne dwie kreski wysikała staraczka, która jest tutaj dłużej niż ja śledzę ten wątek 🥺 🙏 i ciekawi mnie co u MadHatter...
Dokładnie to samo mówiłam wczoraj małżowi, że dziko by mnie cieszyły nudne ciąże tych staraczek, które są tu najdłużej i którym kończy się już nadzieja.

Jego teoria jest taka, że na teście ciążowym są dużo trudniejsze pytania niż na owulacyjnym 🤪

reklama
Może odezwie się dziewczyna z która pisałam o doktoru Janowcu, na zapalenie endometrium dostałam leki i po jednym dniu tak się źle czuje, ciagle nie dobrze nie mogę nic jeść, z doktorem nie mam kontaktu jest w Hollywood co robić odstawić leki czy męczyć się i brać dalej ?

Do góry