reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

to najpierw ja Was wyrzucam - ja zaczęłam się starać i przyszłam później, bo czerwiec 2021 😝 3 wątki mamusiowe zaliczone i wracam tu jak bumerang 🪃
To ja w 2021 zaliczyłam tylko jeden wątek mamusiowy majowy chociaż w ciąży byłam dwa razy bo też w lutym, poprostu w tej ciąży z lutego wiedziałam, że to się źle skończy bo były 2 zarodki i nawet się nie fatygowalam na forum.

reklama
Jesuuu a ja frajer zaczęłam w marcu albo lutym 2019, na forum przyszłam chyba w listopadzie 2020 ponad rok od poronienia z arcy mądrym pytaniem czy jak test mi wyszedł negatywny to jeszcze może wyjść pozytywny 😂😂😂😂😂 i tak sie bujam czasem na mamusiach czasem na staraczkach
To ja nawet nie pamiętam kiedy na forum przyszłam bo to było z innego konta ale jakoś rok po pierwszym poronieniu a poroniłam pierwszy raz w marcu 2018r. Szukałam pozytywnych historii po 2 biochemach, ja naiwna wierzyłam, że skoro innym się udaje to czemu nie mi skoro mam tylko endometriozę. 😅

Ja dołączyłam na do staraczek 2021 jakoś na początku, rok wcześniej zdążyłam się zapisać na mamy z grudnia 2021 ;) i szybciutko się wypisałam 🤷🏻‍♀️ I siedzę tak obok Ciebie, jak drugi kołek 😀 (niestety) kilka z Was towarzyszy mi od tamtej pory i tak szczerze? To idźcie już sobie stad, sio ;) oczywiście z naręczem tlusciutkich bobasów i wózkami za mała fortunę 😀
Chętnie mogę pójść, nawet wziąć Cię ze sobą ale chyba mam problem z ogrnieciem drogi na wątek mamusiowy 😁

Ja dołączyłam na do staraczek 2021 jakoś na początku, rok wcześniej zdążyłam się zapisać na mamy z grudnia 2021 ;) i szybciutko się wypisałam 🤷🏻‍♀️ I siedzę tak obok Ciebie, jak drugi kołek 😀 (niestety) kilka z Was towarzyszy mi od tamtej pory i tak szczerze? To idźcie już sobie stad, sio ;) oczywiście z naręczem tlusciutkich bobasów i wózkami za mała fortunę 😀
póki co chyba nie pójdę, bo zapajacowałam sobie i zatestowałam 9dpo i jest bieeheeel

A mnie to się marzy żeby następne dwie kreski wysikała staraczka, która jest tutaj dłużej niż ja śledzę ten wątek 🥺 🙏 i ciekawi mnie co u MadHatter...
Dokładnie to samo mówiłam wczoraj małżowi, że dziko by mnie cieszyły nudne ciąże tych staraczek, które są tu najdłużej i którym kończy się już nadzieja.

Jego teoria jest taka, że na teście ciążowym są dużo trudniejsze pytania niż na owulacyjnym 🤪

reklama
Może odezwie się dziewczyna z która pisałam o doktoru Janowcu, na zapalenie endometrium dostałam leki i po jednym dniu tak się źle czuje, ciagle nie dobrze nie mogę nic jeść, z doktorem nie mam kontaktu jest w Hollywood co robić odstawić leki czy męczyć się i brać dalej ?

Do góry