reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziewczyny które stosują ovitrelle. Jak z dostępnością zastrzyku? W poniedziałek zapewne dostanę receptę na niego, a wiem że rok temu miałam problem żeby go dostać i jeździłam po kilku aptekach w mieście…

reklama
Czyli zarejestrowałaś się na forum od razu na początku starań? Nawet się ostatnio zastanawialam od jak dawna są wątki kreskowe 😀 Trzymam kciuki, żeby ten październik był Twój
zaczęłam się starać (tak na luzie) w maju 2020, zarejestrowałam się w październiku 2020, bo miałam fałszywą (jak się potem okazało) kreskę na facelle i chciałam spytać.
Jakimś cudem mimo, że był to mój pierwszy post na forum nie wjechałam z buta z testem na staraczki czy kreski tylko znalazłam wątek "czy ten test jest pozytywny?" :p

zaczęłam się starać (tak na luzie) w maju 2020, zarejestrowałam się w październiku 2020, bo miałam fałszywą (jak się potem okazało) kreskę na facelle i chciałam spytać.
Jakimś cudem mimo, że był to mój pierwszy post na forum nie wjechałam z buta z testem na staraczki czy kreski tylko znalazłam wątek "czy ten test jest pozytywny?" :p
Bo ty od początku ogarnialas kuwetę :*

Dziewczyny które stosują ovitrelle. Jak z dostępnością zastrzyku? W poniedziałek zapewne dostanę receptę na niego, a wiem że rok temu miałam problem żeby go dostać i jeździłam po kilku aptekach w mieście…
U mnie w mieście różnie. Raz jest, raz nie ma (choć ostatnio częściej jest). Dlatego kupuje wcześniej, żeby zdążyli mi zamówić zanim będę musiała go podać:)

reklama
Do góry