reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Obecnie raczej nie ma problemu :-)Dziewczyny które stosują ovitrelle. Jak z dostępnością zastrzyku? W poniedziałek zapewne dostanę receptę na niego, a wiem że rok temu miałam problem żeby go dostać i jeździłam po kilku aptekach w mieście…
LadyCaro
zaczęłam się starać (tak na luzie) w maju 2020, zarejestrowałam się w październiku 2020, bo miałam fałszywą (jak się potem okazało) kreskę na facelle i chciałam spytać.Czyli zarejestrowałaś się na forum od razu na początku starań? Nawet się ostatnio zastanawialam od jak dawna są wątki kreskowe Trzymam kciuki, żeby ten październik był Twój
Jakimś cudem mimo, że był to mój pierwszy post na forum nie wjechałam z buta z testem na staraczki czy kreski tylko znalazłam wątek "czy ten test jest pozytywny?"
Moonstone
Moderator
Bo ty od początku ogarnialas kuwetę :*zaczęłam się starać (tak na luzie) w maju 2020, zarejestrowałam się w październiku 2020, bo miałam fałszywą (jak się potem okazało) kreskę na facelle i chciałam spytać.
Jakimś cudem mimo, że był to mój pierwszy post na forum nie wjechałam z buta z testem na staraczki czy kreski tylko znalazłam wątek "czy ten test jest pozytywny?"
Ceonis
U mnie w mieście różnie. Raz jest, raz nie ma (choć ostatnio częściej jest). Dlatego kupuje wcześniej, żeby zdążyli mi zamówić zanim będę musiała go podaćDziewczyny które stosują ovitrelle. Jak z dostępnością zastrzyku? W poniedziałek zapewne dostanę receptę na niego, a wiem że rok temu miałam problem żeby go dostać i jeździłam po kilku aptekach w mieście…
krasulkaa
High five...niektóre dziewczyny, które były na wątkach kreskowych w 2020 np, teraz wracają, bo starają się o drugie a ja tak siedze jak kołek
Ceonis
a dziwilam się, że wstałaś o takiej nieludzkiej porzeA co odpisałaś bo teraz mnie ciekawość zeżre
reklama
Zazuu
a dziwilam się, że wstałaś o takiej nieludzkiej porze
Prawda, że to straszne?! Kurfa znów muszę do biura trzeba się umyć, ubrać, potwarz pomalować. Ja nie wiem za co te katusze