reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziewczyny które stosują ovitrelle. Jak z dostępnością zastrzyku? W poniedziałek zapewne dostanę receptę na niego, a wiem że rok temu miałam problem żeby go dostać i jeździłam po kilku aptekach w mieście…
Poza Ovitrelle jest też nowy w Polsce lek- Zivafert. Działa tak samo tylko jest trochę tańszy i przynajmniej u mnie lepiej dostępny. Brałam go w tym cyklu. Możesz o niego zapytać ginekologa, może łatwiej Ci będzie go dostać.

reklama
Ja miałam jakoś za 120 więc przez chwilę miała nadzieję na większe oszczędności 😂
Wg internetu ceny są od 90 zł, to pewnie zależy od apteki, u mnie napewno jest drogo za Ovi i słaba dostępność za to Zivafert jest dostępny póki co od ręki. Za miesiąc pewnie będę kupowała u mnie w aptece to się dowiem ile u mnie kosztuje.

niektóre dziewczyny, które były na wątkach kreskowych w 2020 np, teraz wracają, bo starają się o drugie :D a ja tak siedze jak kołek :D
Ja dołączyłam na do staraczek 2021 jakoś na początku, rok wcześniej zdążyłam się zapisać na mamy z grudnia 2021 ;) i szybciutko się wypisałam 🤷🏻‍♀️ I siedzę tak obok Ciebie, jak drugi kołek 😀 (niestety) kilka z Was towarzyszy mi od tamtej pory i tak szczerze? To idźcie już sobie stad, sio ;) oczywiście z naręczem tlusciutkich bobasów i wózkami za mała fortunę 😀

Ja dołączyłam na do staraczek 2021 jakoś na początku, rok wcześniej zdążyłam się zapisać na mamy z grudnia 2021 ;) i szybciutko się wypisałam 🤷🏻‍♀️ I siedzę tak obok Ciebie, jak drugi kołek 😀 (niestety) kilka z Was towarzyszy mi od tamtej pory i tak szczerze? To idźcie już sobie stad, sio ;) oczywiście z naręczem tlusciutkich bobasów i wózkami za mała fortunę 😀
Ty też uciekaj na mamuśki bo zdecydowanie za długo tu już siedzisz. 😉

to najpierw ja Was wyrzucam - ja zaczęłam się starać i przyszłam później, bo czerwiec 2021 😝 3 wątki mamusiowe zaliczone i wracam tu jak bumerang 🪃

reklama
Jesuuu a ja frajer zaczęłam w marcu albo lutym 2019, na forum przyszłam chyba w listopadzie 2020 ponad rok od poronienia z arcy mądrym pytaniem czy jak test mi wyszedł negatywny to jeszcze może wyjść pozytywny 😂😂😂😂😂 i tak sie bujam czasem na mamusiach czasem na staraczkach

Do góry