W czasie trwania terapi zakaz współżyciaAle w sensie, że co masz napisane ? Samo zakaz współżycia czy w zabezpieczeniu też?
reklama
No to zakaz️.W czasie trwania terapi zakaz współżycia
Null, zero, nothing, niente .
Mąż będzie zadowolony napewnoZakaz współżycia to zakaz współżycia
Jak chce mieć zdrową żonę, to nie ma wyjścia.Mąż będzie zadowolony napewno
Znasz przyczyny tego zapalenia?
Niestety nie, robiłam wszystkie wymazy i tam żadnej bakteri nie miałam, lekarz ustalił plan drożność+biopsja i zobaczymy co wyjdzie później stymulacja, na ostatniej wizycie śmiał się ze lepiej żeby coś wyszło w tej biopsji bo mielibyśmy punkt zaczepienia i wyszły komórki plazmatyczneJak chce mieć zdrową żonę, to nie ma wyjścia.
Znasz przyczyny tego zapalenia?
Pepe88
Fanka BB :)
Dziewczyny, odebrałam rutynowe badania krwi. Trochę są ujowe i zestresowałam się przez to. Na czwartek umówiłam się do lekarza, zeby mi to wszystko przetłumaczył. Może któraś zna się trochę na interpretacji? Jakiś mc temu brałam antybiotyk na zapalenie zatok i niedawno miałam zapalenie gardła. Te monocyty i ob mocno podwyższone...
Załączniki
Tymi monocytami i ob bym się nie przejmowała. Tym bardziej że jesteś krotko po infekcji, więc ich udział może być nieco podwyższony.Dziewczyny, odebrałam rutynowe badania krwi. Trochę są ujowe i zestresowałam się przez to. Na czwartek umówiłam się do lekarza, zeby mi to wszystko przetłumaczył. Może któraś zna się trochę na interpretacji? Jakiś mc temu brałam antybiotyk na zapalenie zatok i niedawno miałam zapalenie gardła. Te monocyty i ob mocno podwyższone...
Jak odbywałam praktyki w laboratorium diagnostycznym, to zdarzało się ob na poziomie 95-99, to był hardkor. Zresztą, CRP jest bardziej obrazowe.
Za to co mnie niepokoi to wyniki MCV- oznacza to że masz spory udział krwinek o bardzo dużym rozmiarze. To może wskazywać na lekką anemię megaloblastyczną. Nie jest to jakiś straszny wynik, ale już jest podwyższone.
Skonsultowałabym to z lekarzem.
Owulacja
Trzeba żyć w pojedynkęZakaz współżycia to zakaz współżycia
Pepe88
Dziękuje za odp. Na pewno to skonsultuje, niestety w pierwszej ciąży miałam anemię.Tymi monocytami i ob bym się nie przejmowała. Tym bardziej że jesteś krotko po infekcji, więc ich udział może być nieco podwyższony.
Jak odbywałam praktyki w laboratorium diagnostycznym, to zdarzało się ob na poziomie 95-99, to był hardkor. Zresztą, CRP jest bardziej obrazowe.
Za to co mnie niepokoi to wyniki MCV- oznacza to że masz spory udział krwinek o bardzo dużym rozmiarze. To może wskazywać na lekką anemię megaloblastyczną. Nie jest to jakiś straszny wynik, ale już jest podwyższone.
Skonsultowałabym to z lekarzem.
Ja już oczywiście w panice, brzuch boli, pije melisę
Chciałam zrobić dodatkowe badania przy okazji proga, a tu takie kwiatki...
reklama
Lubiekluskikladzione
Furagina to antybiotyk, jedyny w Polsce dostępny bez recepty z resztąZ zapaleniem pęcherza nie chodzi się do gimekologa.
Tylko do lekarza POZ.
Wolałabym, jak nie muszę, nie brać antybiotyku.
Polecam jednak pobrać najpierw Furaginę, zanim zacznie się faszerować antybiotykiem.