reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
No niestety, to nie jest antybiotyk.
To jedynie lek o działaniu przeciwbakteryjnym. Mimo swojego działania antybakteryjnego, nie jest antybiotykiem.
Pochodna nitrofuranu.
Chemioterapeutykiem ściśle rzecz ujmując, co nie zmienia faktu, że "antybiotyku" trzeba unikać jak ognia, a furagina to luzik xd Tak naprawdę różnica jest taka, że antybiotyki wywodzą się z substancji występujących w naturze, a chemioterapeutyki nie

Dziewczyny a mam pytanie bo oscatnio byłam u gin z mojego miasteczka na monitoringu pokazałam teczkę moich badan i przepisał mi na zbicie prolaktyny dostinex i tarczyce miałam 2,3 i przepisał euthyrox 25 i wykupiłam i niby biorę i nie wiem czy przyznawać sie mojemu lekarzowi ze biorę te leki. Mój doktor Janowiec nie widział problemu z prolaktyna i tarczyca 🤷‍♀️

Dziewczyny a mam pytanie bo oscatnio byłam u gin z mojego miasteczka na monitoringu pokazałam teczkę moich badan i przepisał mi na zbicie prolaktyny dostinex i tarczyce miałam 2,3 i przepisał euthyrox 25 i wykupiłam i niby biorę i nie wiem czy przyznawać sie mojemu lekarzowi ze biorę te leki. Mój doktor Janowiec nie widział problemu z prolaktyna i tarczyca 🤷‍♀️
Lekarz który Cię leczy musi mieć informacje jakie leki przyjmujesz.

Dziewczyny co do mojego zapalenia endometrium dostałam terapie na 20 dni antybiotykami (ponad 400zl leki ) mam napisane drukowanymi literami Zakaz współżycia czy nawet w zabezpieczeniu jak to rozumiecie ? 😈
A dostałaś 2-3 antybiotyki :p?
Bo ta terapia jest dosyć męcząca, niektórzy mają przy tym niezłe jazdy żołądkowe i o seksie się wtedy nie myśli.

reklama

Załączniki

• 9F2B3D31-BE43-44B3-8940-5BB96655AC0F.jpeg
    9F2B3D31-BE43-44B3-8940-5BB96655AC0F.jpeg
    57,9 KB · Wyświetleń: 82
Do góry