reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziewczyny znające się na pomiarach i wykresach, powiedzcie proszę, po owulacji temperatura rośnie, a spada tuż przed okresem tj. dzień dwa, czy wcześniej? Nie chce już męczyć @pluto_nova swoimi wykresami 😂

P.S Serc nie ma bo mam 3 aplikacje i nie chce mi się do każdej wprowadzać, a to mój pierwszy cykl z pomiarem.

Załączniki

• 55745B6B-309D-46C2-9B6A-2A14533EE609.png
    55745B6B-309D-46C2-9B6A-2A14533EE609.png
    26,3 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Dziewczyny znające się na pomiarach i wykresach, powiedzcie proszę, po owulacji temperatura rośnie, a spada tuż przed okresem tj. dzień dwa, czy wcześniej? Nie chce już męczyć @pluto_nova swoimi wykresami 😂

PS. Serc nie ma bo mam 3 aplikacje i nie chce mi się do każdej wprowadzać, a to mój pierwszy cykl z pomiarem.

Spada różnie, czasem już kilka dni przed, czasem dzień, czasem w dniu miesiączki a czasem dopiero w takcie

P.S Serc nie ma bo mam 3 aplikacje i nie chce mi się do każdej wprowadzać, a to mój pierwszy cykl z pomiarem.

Jesuuu 😱😱😱 dopiero zobaczyłam wykres. Ty na węglu zaoszczędzisz z taką hot Bożeną 😂

Ja też jutro okres, test rano bielusieńki. . :(

Mąż mnie jeszcze rozwalił tekstem, że on CZYTAŁ, że o problemach z zajsciem w ciążę można mówić po roku nieudanych starań a nie po miesiącu i żebym sie nie zamartwiała.... Super, nie będę czekać roku, żeby zrobić wszystkie badania i dowiedzieć się, że rok żyłam nadzieją na ciążę, która nie miała prawa się udać, bo któreś z nas (albo oboje) mamy problemy ze zdrowiem. Więc niech przychodzi ta okropna @ i idę na badania.
Rano było mi strasznie ciężko...ale w pracy od 7 rano problem za problemem, więc chociaż nie mam czasu się użalać
Ale to fajnie, że on tak próbuje Cię pocieszyć. Ten rok to w pewnym sensie prawda, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby robić badania na własną rękę :)

U mnie jest to 1 max 2 dni przed @
Raz temp spadła dopiero po @ więc chyba nie ma reguły 🤷🏻‍♀️

reklama
Dopiero 16 wyższych temperatur może (ale nie musi) sugerować ciążę więc to żadna metoda do wczesnego jej wykrycia😂
a ja Grażynka biznesu, myślałam że na testach zaoszczędzę, a jednak nie... :D
No nic, będę testować, teraz jeszcze za szybko :D Chociaż dziś mojego taty urodziny ale by się chłop ucieszył, jakby został dziadkiem :D

Do góry