Owulacja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mierzę, ale sobie zaznaczam, że była choroba. Na OvuFriend nawet chyba można wpisac temperaturę i zaznaczyć: ignoruj tę temperaturęJeśli jest się chorym tzn bole gardła i po gorączce warto sprawdzać temp czy odpuścić na ten cykl?
Tam dalej w dodatkowych parametrach jest żeby ustawić i dać przypomnienie do tabletek niby anty ale możesz sugerować się ze to nie o anty chodziA jak dodać przypomnie o tabletkach w flo?
Niby mam ustawione ale nigdy mi się nie wyświetla, a o temp zawsze o jednej godzinie
Tam dalej w dodatkowych parametrach jest żeby ustawić i dać przypomnienie do tabletek niby anty ale możesz sugerować się ze to nie o anty chodzi
Lub też jest opcja inne tabletki niż anty
tez tak milam, może w ogólnych powiadomieniach telefonu masz wyłączone, by otrzymywać powiadomienia właśnie od tej aplikacji? Ja tak właśnie miałamNo to mam niby te " inne" ustawione, godzinę itd ale nie mam przypomnienia
ja tam jestem w ciąży od 4 dni, był pik był, seksy też były to musi być z tego a tak szczerze to nie wierzę w ten cykl, nigdy nie miałam żadnych przebojów, a teraz nic mi nie pasuje, brzuch mnie boli jak na @ raz na jakiś czas, czuję jakby mi "woda" cały czas leciała, chodzę wku*wiona, w kręgosłupie mnie łupie.. wszystko jak przed samą @ w poniedziałek badam proga i okaże się czy w ogóle owulacja była jak będzie ok to 13 testujeelooooo!
No co z tym październikiem nawet jedna jeszcze nie zaszła? Trzeba coś z tym zrobić