reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
A jak dodać przypomnie o tabletkach w flo?
Niby mam ustawione ale nigdy mi się nie wyświetla, a o temp zawsze o jednej godzinie 🤷🏻‍♀️
Tam dalej w dodatkowych parametrach jest żeby ustawić i dać przypomnienie do tabletek niby anty ale możesz sugerować się ze to nie o anty chodzi
Lub też jest opcja inne tabletki niż anty

elooooo!
No co z tym październikiem :( nawet jedna jeszcze nie zaszła? Trzeba coś z tym zrobić
ja tam jestem w ciąży od 4 dni, był pik był, seksy też były to musi być z tego 🤰🤣 a tak szczerze to nie wierzę w ten cykl, nigdy nie miałam żadnych przebojów, a teraz nic mi nie pasuje, brzuch mnie boli jak na @ raz na jakiś czas, czuję jakby mi "woda" cały czas leciała, chodzę wku*wiona, w kręgosłupie mnie łupie.. wszystko jak przed samą @ 🤷 w poniedziałek badam proga i okaże się czy w ogóle owulacja była 😑 jak będzie ok to 13 testuje

reklama
Dziewczyny, chciałabym zbadać poziom estradiolu jak @Alabama89 radziłaś, żeby sprawdzić czy z tego wynika te cienkie endo. Radzicie zbadać w 3dc, przy owu i 7dpo? Czy coś to pokaże?
I przy owu to bardziej coś można zobaczyć dzień przed owu, czy następnego dnia po pozytywnym owulaku, gdzie już może być po owu? Nie jestem świadoma jak ten estradiol się kształtuje i co kiedy można z niego wyczytać.

Do góry