reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
A jak dodać przypomnie o tabletkach w flo?
Niby mam ustawione ale nigdy mi się nie wyświetla, a o temp zawsze o jednej godzinie 🤷🏻‍♀️
Tam dalej w dodatkowych parametrach jest żeby ustawić i dać przypomnienie do tabletek niby anty ale możesz sugerować się ze to nie o anty chodzi
Lub też jest opcja inne tabletki niż anty

elooooo!
No co z tym październikiem :( nawet jedna jeszcze nie zaszła? Trzeba coś z tym zrobić
ja tam jestem w ciąży od 4 dni, był pik był, seksy też były to musi być z tego 🤰🤣 a tak szczerze to nie wierzę w ten cykl, nigdy nie miałam żadnych przebojów, a teraz nic mi nie pasuje, brzuch mnie boli jak na @ raz na jakiś czas, czuję jakby mi "woda" cały czas leciała, chodzę wku*wiona, w kręgosłupie mnie łupie.. wszystko jak przed samą @ 🤷 w poniedziałek badam proga i okaże się czy w ogóle owulacja była 😑 jak będzie ok to 13 testuje

reklama
Dziewczyny, chciałabym zbadać poziom estradiolu jak @Alabama89 radziłaś, żeby sprawdzić czy z tego wynika te cienkie endo. Radzicie zbadać w 3dc, przy owu i 7dpo? Czy coś to pokaże?
I przy owu to bardziej coś można zobaczyć dzień przed owu, czy następnego dnia po pozytywnym owulaku, gdzie już może być po owu? Nie jestem świadoma jak ten estradiol się kształtuje i co kiedy można z niego wyczytać.

Do góry