reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziewczyny znające się na pomiarach i wykresach, powiedzcie proszę, po owulacji temperatura rośnie, a spada tuż przed okresem tj. dzień dwa, czy wcześniej? Nie chce już męczyć @pluto_nova swoimi wykresami 😂

P.S Serc nie ma bo mam 3 aplikacje i nie chce mi się do każdej wprowadzać, a to mój pierwszy cykl z pomiarem.

Załączniki

• 55745B6B-309D-46C2-9B6A-2A14533EE609.png
    55745B6B-309D-46C2-9B6A-2A14533EE609.png
    26,3 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Dziewczyny znające się na pomiarach i wykresach, powiedzcie proszę, po owulacji temperatura rośnie, a spada tuż przed okresem tj. dzień dwa, czy wcześniej? Nie chce już męczyć @pluto_nova swoimi wykresami 😂

PS. Serc nie ma bo mam 3 aplikacje i nie chce mi się do każdej wprowadzać, a to mój pierwszy cykl z pomiarem.

Spada różnie, czasem już kilka dni przed, czasem dzień, czasem w dniu miesiączki a czasem dopiero w takcie

P.S Serc nie ma bo mam 3 aplikacje i nie chce mi się do każdej wprowadzać, a to mój pierwszy cykl z pomiarem.

Jesuuu 😱😱😱 dopiero zobaczyłam wykres. Ty na węglu zaoszczędzisz z taką hot Bożeną 😂

Ja też jutro okres, test rano bielusieńki. . :(

Mąż mnie jeszcze rozwalił tekstem, że on CZYTAŁ, że o problemach z zajsciem w ciążę można mówić po roku nieudanych starań a nie po miesiącu i żebym sie nie zamartwiała.... Super, nie będę czekać roku, żeby zrobić wszystkie badania i dowiedzieć się, że rok żyłam nadzieją na ciążę, która nie miała prawa się udać, bo któreś z nas (albo oboje) mamy problemy ze zdrowiem. Więc niech przychodzi ta okropna @ i idę na badania.
Rano było mi strasznie ciężko...ale w pracy od 7 rano problem za problemem, więc chociaż nie mam czasu się użalać
Ale to fajnie, że on tak próbuje Cię pocieszyć. Ten rok to w pewnym sensie prawda, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby robić badania na własną rękę :)

U mnie jest to 1 max 2 dni przed @
Raz temp spadła dopiero po @ więc chyba nie ma reguły 🤷🏻‍♀️

reklama
Dopiero 16 wyższych temperatur może (ale nie musi) sugerować ciążę więc to żadna metoda do wczesnego jej wykrycia😂
a ja Grażynka biznesu, myślałam że na testach zaoszczędzę, a jednak nie... :D
No nic, będę testować, teraz jeszcze za szybko :D Chociaż dziś mojego taty urodziny ale by się chłop ucieszył, jakby został dziadkiem :D

Do góry