reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
A propos naszych trzech rodzynków:
@Sylwanka89 , @keisa92 , @Klaudia126 jak się czujecie?
Co w ogóle u Was słychać?
Dziękuję, że pytasz 🙂 Do wczoraj fizycznie czułam się super, w sumie oprócz bólu piersi i awersji do jedzenia nic mi nie było. Dziś jest ciężko, słabo, niedobrze, nie mam siły oczu otwartych trzymać... nie wiem czy taki dzień, czy nowy poziom samopoczucia 🙈 Psychicznie jest dość ciężko. W tamtym tygodniu przyrosty po 140% i 110%. W piątek robiłam betę tak dla sprawdzenia to ponad 14400. Jutro pierwsza wizyta, to liczę że coś będzie widać.

Dziewczyny, a mam taką rozkminę. Za dwa tygodnie będę robić badania okresowe do pracy i prawdopodobnie wypadnie mi RTG płuc. Będę też wtedy możliwie 8-9-10 dpo. Jak myślicie, mogę odmówić tego RTG z powodu "możliwości bycia w ciąży"?
Zrób rtg, ono nic nie zrobi. Ta dawka promieniowania nic nie zmieni 10dpo, w zasadzie nawet nie wiesz czy jesteś w ciąży... Zawsze możesz rano wykonać betę jeśli aż tak bardzo się boisz...

reklama
Btw: dzis znowu pasek owu ciemny, 20 dc.
Wczoraj ciemny, dziś ciemny.

Tydzień temu, 13 dc też ciemny🤯.

Ja już nie ogarniam.
Mi potrafiły wychodzić bardzo ciemne kreski na testach owulacyjnych w 8dc i przez tydzień być bardzo ciemne🤷‍♀️. Chyba u mnie LH długo jest na wysokim poziomie. Ale ja nigdy nie bylam na monitoringu więc tylko domniemalam że wtedy jest najbardziej płodny czas. To pokrywało się z długością cyklu. Ale bez monitoringu to mało co można z pewnością stwierdzić.

Do góry