reklama
W sumie wiesz, testy owu robi się tylko do pierwszego pozytywnego, potem mają prawo wychodzić cuda wianki
No ok, ale w poniedziałek miałam mieć owu według terminu i mojego cyklu.Mi potrafiły wychodzić bardzo ciemne kreski na testach owulacyjnych w 8dc i przez tydzień być bardzo ciemne. Chyba u mnie LH długo jest na wysokim poziomie. Ale ja nigdy nie bylam na monitoringu więc tylko domniemalam że wtedy jest najbardziej płodny czas. To pokrywało się z długością cyklu. Ale bez monitoringu to mało co można z pewnością stwierdzić.
I w sumie objawy były.
Gdyby nie wczorajszy okropny ból jajnika, duża ilość śluzu jak na owu, to bym nawet po paski nie sięgnęła.
Wiem, że się nie robi, ale ten cykl jest jakiś dziwny.
Zastanawiam się, czy to nie druga owulacja.
Nigdy tak nie miałam.
Króliczek2610
Fanka BB :)
Dzień przed @ miałam suszę, a wcześniejsze dni wodnista wydzielina. Ja dziś mam sluz kawa z mlekiem i trafiła się krwista żyłka. Mam nadzieję, że to pęknięcie pęcherzyka, mam dziś bardzo wrazliwą miednicę, siadam czy leżę czuję dyslomfort tam i wyzszą wrażliwość, zslaszcza przy siadaniu. Najpewniej 30.10 zrobię test bo nie wytrzymam, a powinnam zaczekać do 10 dni pod
Życzę powodzenia
U mnie nie ma mowy o owulacji czy ciąży. Ale cały cykl był walnięty więc na koniec też się pojawiają cuda czekam na który ma być jutro i zaczynam nowy cykl, mąż chce żebyśmy wyluzowali ale ja dziś zamówiłam na Amazonie zapas owulakow i ciążowych testów więc jak mam niby wyluzować będę testować w tajemnicy
lady_in_blue
Fanka BB :)
Myślę że bez USG to i tak nic nie wywrozymy oby było dobrze i się gorzej nie poprzestawiałoNo ok, ale w poniedziałek miałam mieć owu według terminu i mojego cyklu.
I w sumie objawy były.
Gdyby nie wczorajszy okropny ból jajnika, duża ilość śluzu jak na owu, to bym nawet po paski nie sięgnęła.
Wiem, że się nie robi, ale ten cykl jest jakiś dziwny.
Zastanawiam się, czy to nie druga owulacja.
Nigdy tak nie miałam.
Miętusek
Moderator
Ja właśnie zrobiłam zapas pinków za 3,21 zł i testów LH zapas dla mnie to 8 szt, więc chyba niewiele. Zawsze sobie myślę.. A może więcej mi się nie przyda.
Szkoda, że nie ma już tych za 1,95 zł
Mam małego stresa, bo w tym tyg Stary powtarza po dwóch miesiącach badanie nasienia. Zobaczymy czy suple coś pomogły, a tanie nie były. Niestety było sporo imprez w międzyczasie, więc alko nie udało wyeliminować całkowicie.
Mam małego stresa, bo w tym tyg Stary powtarza po dwóch miesiącach badanie nasienia. Zobaczymy czy suple coś pomogły, a tanie nie były. Niestety było sporo imprez w międzyczasie, więc alko nie udało wyeliminować całkowicie.
Moonstone
Moderator
Trzymam kciuki, daj znac jak będą wynikiJa właśnie zrobiłam zapas pinków za 3,21 zł i testów LH zapas dla mnie to 8 szt, więc chyba niewiele. Zawsze sobie myślę.. A może więcej mi się nie przyda.
Miętusek
Moderator
Ok, póki co mój mąż robi wielką tajemnicę i zachowuje się trochę tak jak ja z testami ciążowymi nie wiem kiedy dokładnie jedzie, ale dałam mu wytyczne od kiedy ma być dla mnie dostępnyTrzymam kciuki, daj znac jak będą wyniki
Moonstone
Moderator
Życzę żeby nie zdążył odebrać wynikówOk, póki co mój mąż robi wielką tajemnicę i zachowuje się trochę tak jak ja z testami ciążowymi nie wiem kiedy dokładnie jedzie, ale dałam mu wytyczne od kiedy ma być dla mnie dostępny
Miętusek
Moderator
Zdąży, bo wyniki będą po 2-3h obstawiam, że jedzie jutro lub we wtorek.Życzę żeby nie zdążył odebrać wyników
reklama
Moonstone
Moderator
A no tak, nie wszyscy dostają wyniki po miesiącu XD a wlasciwie jeszcze późniejZdąży, bo wyniki będą po 2-3h obstawiam, że jedzie jutro lub we wtorek.