reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
W sumie wiesz, testy owu robi się tylko do pierwszego pozytywnego, potem mają prawo wychodzić cuda wianki 🧐

Mi potrafiły wychodzić bardzo ciemne kreski na testach owulacyjnych w 8dc i przez tydzień być bardzo ciemne🤷‍♀️. Chyba u mnie LH długo jest na wysokim poziomie. Ale ja nigdy nie bylam na monitoringu więc tylko domniemalam że wtedy jest najbardziej płodny czas. To pokrywało się z długością cyklu. Ale bez monitoringu to mało co można z pewnością stwierdzić.
No ok, ale w poniedziałek miałam mieć owu według terminu i mojego cyklu.
I w sumie objawy były.

Gdyby nie wczorajszy okropny ból jajnika, duża ilość śluzu jak na owu, to bym nawet po paski nie sięgnęła🤷🏻‍♀️.

Wiem, że się nie robi, ale ten cykl jest jakiś dziwny.
Zastanawiam się, czy to nie druga owulacja.

Nigdy tak nie miałam.

Dzień przed @ miałam suszę, a wcześniejsze dni wodnista wydzielina. Ja dziś mam sluz kawa z mlekiem i trafiła się krwista żyłka. Mam nadzieję, że to pęknięcie pęcherzyka, mam dziś bardzo wrazliwą miednicę, siadam czy leżę czuję dyslomfort tam i wyzszą wrażliwość, zslaszcza przy siadaniu. Najpewniej 30.10 zrobię test 😂🤣 bo nie wytrzymam, a powinnam zaczekać do 10 dni pod 🤪

Życzę powodzenia 🙂
U mnie nie ma mowy o owulacji czy ciąży. Ale cały cykl był walnięty więc na koniec też się pojawiają cuda 😁😁😁 czekam na 🩸 który ma być jutro i zaczynam nowy cykl, mąż chce żebyśmy wyluzowali ale ja dziś zamówiłam na Amazonie zapas owulakow i ciążowych testów więc jak mam niby wyluzować 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ będę testować w tajemnicy 🤫🤫🤫🤫

No ok, ale w poniedziałek miałam mieć owu według terminu i mojego cyklu.
I w sumie objawy były.

Gdyby nie wczorajszy okropny ból jajnika, duża ilość śluzu jak na owu, to bym nawet po paski nie sięgnęła🤷🏻‍♀️.

Wiem, że się nie robi, ale ten cykl jest jakiś dziwny.
Zastanawiam się, czy to nie druga owulacja.

Nigdy tak nie miałam.
Myślę że bez USG to i tak nic nie wywrozymy :D oby było dobrze i się gorzej nie poprzestawiało

Ja właśnie zrobiłam zapas pinków za 3,21 zł i testów LH 😅 zapas dla mnie to 8 szt, więc chyba niewiele. Zawsze sobie myślę.. A może więcej mi się nie przyda.
Szkoda, że nie ma już tych za 1,95 zł 😄

Mam małego stresa, bo w tym tyg Stary powtarza po dwóch miesiącach badanie nasienia. Zobaczymy czy suple coś pomogły, a tanie nie były. Niestety było sporo imprez w międzyczasie, więc alko nie udało wyeliminować całkowicie.

Ja właśnie zrobiłam zapas pinków za 3,21 zł i testów LH 😅 zapas dla mnie to 8 szt, więc chyba niewiele. Zawsze sobie myślę.. A może więcej mi się nie przyda.
Szkoda, że nie ma już tych za 1,95 zł 😄

Mam małego stresa, bo w tym tyg Stary powtarza po dwóch miesiącach badanie nasienia. Zobaczymy czy suple coś pomogły, a tanie nie były. Niestety było sporo imprez w międzyczasie, więc alko nie udało wyeliminować całkowicie.
Trzymam kciuki, daj znac jak będą wyniki :)

reklama
Do góry