reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
W sumie wiesz, testy owu robi się tylko do pierwszego pozytywnego, potem mają prawo wychodzić cuda wianki 🧐

Mi potrafiły wychodzić bardzo ciemne kreski na testach owulacyjnych w 8dc i przez tydzień być bardzo ciemne🤷‍♀️. Chyba u mnie LH długo jest na wysokim poziomie. Ale ja nigdy nie bylam na monitoringu więc tylko domniemalam że wtedy jest najbardziej płodny czas. To pokrywało się z długością cyklu. Ale bez monitoringu to mało co można z pewnością stwierdzić.
No ok, ale w poniedziałek miałam mieć owu według terminu i mojego cyklu.
I w sumie objawy były.

Gdyby nie wczorajszy okropny ból jajnika, duża ilość śluzu jak na owu, to bym nawet po paski nie sięgnęła🤷🏻‍♀️.

Wiem, że się nie robi, ale ten cykl jest jakiś dziwny.
Zastanawiam się, czy to nie druga owulacja.

Nigdy tak nie miałam.

Dzień przed @ miałam suszę, a wcześniejsze dni wodnista wydzielina. Ja dziś mam sluz kawa z mlekiem i trafiła się krwista żyłka. Mam nadzieję, że to pęknięcie pęcherzyka, mam dziś bardzo wrazliwą miednicę, siadam czy leżę czuję dyslomfort tam i wyzszą wrażliwość, zslaszcza przy siadaniu. Najpewniej 30.10 zrobię test 😂🤣 bo nie wytrzymam, a powinnam zaczekać do 10 dni pod 🤪

Życzę powodzenia 🙂
U mnie nie ma mowy o owulacji czy ciąży. Ale cały cykl był walnięty więc na koniec też się pojawiają cuda 😁😁😁 czekam na 🩸 który ma być jutro i zaczynam nowy cykl, mąż chce żebyśmy wyluzowali ale ja dziś zamówiłam na Amazonie zapas owulakow i ciążowych testów więc jak mam niby wyluzować 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ będę testować w tajemnicy 🤫🤫🤫🤫

No ok, ale w poniedziałek miałam mieć owu według terminu i mojego cyklu.
I w sumie objawy były.

Gdyby nie wczorajszy okropny ból jajnika, duża ilość śluzu jak na owu, to bym nawet po paski nie sięgnęła🤷🏻‍♀️.

Wiem, że się nie robi, ale ten cykl jest jakiś dziwny.
Zastanawiam się, czy to nie druga owulacja.

Nigdy tak nie miałam.
Myślę że bez USG to i tak nic nie wywrozymy :D oby było dobrze i się gorzej nie poprzestawiało

Ja właśnie zrobiłam zapas pinków za 3,21 zł i testów LH 😅 zapas dla mnie to 8 szt, więc chyba niewiele. Zawsze sobie myślę.. A może więcej mi się nie przyda.
Szkoda, że nie ma już tych za 1,95 zł 😄

Mam małego stresa, bo w tym tyg Stary powtarza po dwóch miesiącach badanie nasienia. Zobaczymy czy suple coś pomogły, a tanie nie były. Niestety było sporo imprez w międzyczasie, więc alko nie udało wyeliminować całkowicie.

Ja właśnie zrobiłam zapas pinków za 3,21 zł i testów LH 😅 zapas dla mnie to 8 szt, więc chyba niewiele. Zawsze sobie myślę.. A może więcej mi się nie przyda.
Szkoda, że nie ma już tych za 1,95 zł 😄

Mam małego stresa, bo w tym tyg Stary powtarza po dwóch miesiącach badanie nasienia. Zobaczymy czy suple coś pomogły, a tanie nie były. Niestety było sporo imprez w międzyczasie, więc alko nie udało wyeliminować całkowicie.
Trzymam kciuki, daj znac jak będą wyniki :)

reklama
Do góry